Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΛΑ!!!!

ΑΙΣΧΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΛΑ!!!!
.
Αίσχος ο Δήμος Παραλιμνίου ψέκαζε τα χόρτα που ήταν την ίδια ώρα μέσα τα παιδιά μου και έπαιζαν!!!!!
.
Γιατί στον Δήμο Παραλιμνίου ψεκάζουν τα χόρτα και τα λουλούδια στους αναόλους (περιγραμμικά στα ανοικοδόμητα οικόπεδα) στις κατοικημένες περιοχές; Πού ακούστηκε στον κόσμον να ψεκάζεις φάρμακα ανθυγειινά δηλητήρια δηλαδή σε κατοικημένη πειριοχή;;;; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΗ ΑΥΤΗ;;;;;
.
Έχω τρία παιδιά τα οποία παίζουν στα χόρτα καθημερινώς δεν είναι κομπιουτεράκηδες σαν τα δικά σας, τι να κάνουμε. Το μικρό συχνά πυκνά βάζει στο στόμα του χόρτα, και αυτοί τα ψεκάζουν για να το δηλητηριάσουν!!!! ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΑΙΩΝ!!!!
.
Αν θέλουν να τα ξερριζώσουν ας φέρουν τον χοίρον (εκσκαφέα) τον καλλιτέχνην πολλών δήμων στην περιοχή Κοκκινοχωριών και γενικώς στην Κύπρο, έλεος πια όπου ομορφαίνει τις παραλίες και άλλα μέρη με τις κακοποιήσεις επί του φυσικού περιβάλλοντος.
.
Ψεκάζουν τα χότα για να είναι ξερά, αν δεν τα θέλετε ξερριζώστε τα, γιατί να είναι ξερά δύο εβδομάδες νωρίτερα, μα είναι λογική λογικής αυτή;;;; Όσον για τα κουνούπια ευνοούνται καλύτερα με ξερά χόρτα. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ, ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ, ΑΞΕΣΤΑ, ΠΟΤΑΠΑ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ!!!! ΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΣΙΠΠΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΗΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗΝ ΛΑΟΝ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ!!!!
.
ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡΑΗΔΙΑ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου