Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
.
Ο πολιτικός όπου επισκέπτεται την εκκλησία της ενορίας σου και κάθεται περίοπτος εμπρός ή σεμνότυφος εις τα όπισθεν καθίσματα, είναι εκεί όχι επειδή σ' αγαπάει. Μην είσαι αφελοβλάξ, κανείς απ' αυτούς δεν σ' αγαπάει, αν πέσει πείνα με την σέσουλα θα χαθούν από προσώπου γης και ούτε ψύχουλο δεν θα σ' αφήσουν, όπως τώρα όπου κατακλέβουν τους φόρους όπου προσφέρετε.

.
Ο πολιτικός είναι εκεί διά να συντηρηθεί το κόμμα όπου σε προδίδει. Είναι εκεί διά να σε συγκινήσει, να τον συντηρήσεις και να ειπείς εις τον εαυτόν σου: "αυτός είναι καλός θα τον ψηφίσω" ψηφίζοντας και διατηρώντας το κόμμα όπου σε προδίδει και συντηρώντας εκείνους όπου σε πωλούν και θα σε πωλούν μέχρι να μην υπάρχει Έλληνα και Ελληνοκύπριε.
.
Ο πολιτικός είναι εκεί διότι σε ψηφοψαρεύει, αν δεν διατηρηθεί το κόμμα του, θα γίνει και ο ίδιος κοινός θνητός, χάνωντας βέβαιον μισθόν, μίζες, δόξες, γνωριμίες και άλλα ανομολόγητα ενίοτε.
.
Κάποτε οι πολιτικοί να μασσωνέψουν όλοι και θα μας βάλουν μικροψήγμα, όταν θα χάσουμε την ελευθερία να κάνουμε το κακό ή το καλό θα καταλάβουμε πόσον κακό είναι, διότι απλούστατα, όταν κάποιος θα ηλεκτροελέγχει εμάς ωσάν μαριονέττες, θα αρρωστήσει αν δεν είναι ήδη άρρωστος και θα μας κατατυραννεύσει. Εδώ ο άλλος γίνεται δημοτικός σύμβουλος, δήμαρχος, υπουργός, πρόεδρος και κάνει τα αίσχιστα της ονείδου, πόσον δε να ελέγχει κάθε ανθρώπινη και άλλη ψυχή. Μεγάλη ασθένεια, να είσαι θνητός ή δημιουργήμα και να σου δίνεται η ευκαιρία να ελέγχεις όσα δεν δημιουργήσες, επειδή είναι άδικο εκ των πραγμάτων σ' αρρωσταίνει και τρελλαίνεσαι. Ο κόσμος ανήκει εις Τον Θεόν και μόνον ο νόμος του δύναται να δικαιοκυβερνήσει και η πρωτοεντολή του είναι απλή, μας έδωσε το δικαίωμα της ελευθερίας, με το μικροψήγμα μετά από φέισμπουκ, κινητά τηλέφωνα κ.α. θα καταργήσουν την ελευθερία και μάλιστα όταν πλέον θα είναι εκ γενετής βάπτισμα, θα σ' αποθαίνει ο έχων την εξουσία του ψήγματος όποτε το θελήσει.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου