Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!







Αυτοί οι πολιτικοί που υποτίθεται έπρεπε να αμύνονται για τον λαόν επιτίθενται προς τον λαόν και κρύβονται πίσω από τα δάκτυλα τους και εμπαιγμούς ψευδοδικαιολογιών. Φαίνεται το νέον είδος ανθρώπων για τους απάνθρωπους είναι οι λέξεις ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!!!!

.
Όλοι οι κομματικοί είστε υπαίτιοι, μαστουρωμένοι, συμφεροντολόγοι και ηλίθιοι όποιαν δικαιολογίαν και αν προβάλετε, εσείς ΥΠΟΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ!!!!
.
Αυτοί οι πολιτικοί που κλέβουν και δεν δικάζονται θα δικάσουν μαζί με τις τράπεζες που τους ταϊζουν μέσω της ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΤΟΑΣ τον λαόν και θα ξεσπιτώσουν 300,000 χιλιάδες Ελληνόπουλα της Κύπρου μέσω εκποιήσεων οίκων και περιουσιών.
.
Διά να μην παρεξηγηθώ δηλώνω ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ αλλά όχι ΝΑΖΙΣΤΗΣ αλλά ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗΣ έκαστης παράταξης.
.
Οι ήρωες του 1821 μ.Χ. είχαν υπηρετήσει για πολλά έτη στον οθωμανικό στρατόν ως αρματωλοί και αποχωρούσαν εις τα βουνά ως Κλέφτες αντικαταστώμενοι εξ άλλων Κλεφτών ως αρματωλοί σε τάγματα ελληνικά, τούτο δημιούργησε μία επιείκεια των οθωμανών προς τους Τούρκους.
.
Επίσης είχαν δίκαιον οι κληρικοί επί Βυζαντίου ότι υπό τον οθωμανικόν ζυγόν θ' αντέξουμε ως καλύτεροι που είναι και επειδή έχουμε διαφορά μεγάλη στις θρησκείες θα επανελευθερωθούμε, ενώ υπό τους Ευρωπαίους/Φράγκους καθολικούς θα διαβρωθούμε και θα ξεκληρισθούμε διαπαντός. Οι κληρικοί επαληθεύτηκαν!!!!

Οι Ελληνοκύπριοι και οι Ελλαδίτες δεν έχουν ούτε 40 έτη ζωής εντός της Ε.Ε. ενώ υπό των Τούρκων και ως εξ ανάγκης συμμάχοι θα αντέξουμε πολύ περισσότερον. Αντέξαμε 400 έτη τον οθωμανικόν ζυγόν ενώ η Εβραϊκή Ένωση λογαριάζει να μας γενοκτονήσει, μεταναστεύσει, νοθέψει πλήρως σε δύο και ήμισυ δεκαετίες το πολύν 4!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
.
Οι Ψευδοελληνοκύπριοι πολιτικοί χειρότεροι από τους Τουρκοκύπριους, Τούρκους, Εβραίους, Ευρωπαίους, κατά συνέπεια εμείς πρέπει να προσαρτήσουμε την ψευδοδημοκρατία μας εις το ψευδοκράτος το οποίον είναι τυχερόν όπου δεν ευρίσκεται εντός Εβραϊκής Ενώσεως!!!!
Άλλωστε, οι Τούρκοι ποτέ δεν ήθελαν να γίνουν πλήρως μέλος της Ε.Ε. για να μην τους χαλάσουν, ενώ οι αντιπροσώποι της Ε.Ε. έλεγαν πως οι Τούρκοι ήθελαν και η Ε.Ε. αρνείτο, χαχαχα, "τα δικά μας του γειτόνου μας".
.
Βεβαίως θέλουν την Ελλάδα στην Ε.Ε. ποίος φίλος του στιφάδου έχει τον λαγόν στο κλουβί και τον ξαπολάει να φύγει;;;; Νομίζετε πως μας θέλουν εξ αγάπης;;;;; χαχαχαχαχα, αν μας ήθελαν εξ αγάπης θα πλήρωναν τα χρέη τους προς εμάς Γερμανοί και άλλοι ληστές και θα έσβυναν και τα ψεύτικα δάνεια και ψεύτικους τόκους και τους αληθινούς.
.
Καταλάβατε, τι εννοώ;;; Η πολιτική της εθνικής επιβίωσης δεν είναι μονοκόμματη, καλύτερα παρέα με τον εχθρόν παρά με τον Διάβολον!!!!
.
Εξ όσων φαίνονται ο Τσιπρας έβαλε τον Υ/ΟΙ Βαρουφάκη να γυροφέρνει για να φανεί προς τον λαόν ότι προσπαθεί και εν τέλει να μας βάλει σε σταγανότερον κλουβίν σκλαβιάς, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ;;;;
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου