Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, ΔΗΜΟΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΥΡΩΠΗΣ .




ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, ΔΗΜΟΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΥΡΩΠΗΣ
.
Είχα καταγγείλει εν δικαίω ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ Ή ΜΙΣΟΣ Ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ τις πράλλες, το ψεκασμόν των χόρτων σε οικόπεδα από τον Δήμον Παραλιμνίου την ώρα μάλιστα όπου έπαιζαν εντός αυτών τα παιδά μου.
.
Το τραγικολυπητώτερον είναι ότι επί παραδείγματι, έρχεται εις τον εν λόγω δήμον ή άλλον δήμον ο τάδε ή τινά ειδικός βοτανολόγος και μας λέγει ότι το γαειδουράγκανθον είναι ΥΠΕΡΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΝ και ΙΑΜΑΤΙΚΟΝ κατά του καρκίνου, όλοι εις τις αίθουσες εκδηλώσεων σηκώνονται και κάνουν ερωτήσεις, χειροκροτούν και εξευμενίζουν με λόγια, ΑΛΛΑ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΓΑΕΙΔΟΥΡΑΓΚΑΝΘΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΙΣ ΟΙΚΟΙΣ ΗΜΩΝ.
.
Αυτή η παρα+λογική πως ονομάζεται;;;; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΕΚΑΤΟΝ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!!!
.
Με αυτήν την παρατήρηση και μόνον καταλάβουμε διατί ως λαός είμαστε πάντοτε χαμένοι, αυτοχαμένοι και εν τέλει θα ΕΚΛΕΙΨΟΥΜΕ. Ο νους μας οδηγεί τον δρόμον μας εις την αυτοκαταστροφή, δεν μας θέλει ο Θεός. Εξού και ο χριστιανικός ορισμός: "μωραίνεται λαός θέλει αυτόν απωλαίσει Θεός"
 .
 Δεν λέγουν σοφά λόγια μόνον οι ιερωμένοι αλλά λέγουν και οι ιερωμένοι σοφά λόγια. Εάν οι ιερωμένοι ήσαν πάσσφοι δεν θα χρειάζοντο Τον Θεόν. Ο Θεός δεν κρίνει την αλήθεια έχοντας προκατάληψη το ιεράσον/ράσον ή άλλον τι του λέγοντος, αλλά διατί την λέγει ο λέγων αυτήν, ήτοι αν την λέγει λαχαία χωρίς να την εννοεί, αν την λέγει ώστε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις, ψήφους, εύνοια, δόξα, τιμή, αν την λέγει ώστε να οδηγήσει αλλήλους εις την ηθική και την ψυχοσωτηρία, ο έσχατος είναι ο αληθινός ιερεύς Του Θεού, φορώντας ή μη φορώντας ιεράσον.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου