Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ: ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ: ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!

.
Ο Υπ. Οικονομικών της Ελλάδος Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε ότι αν δεν δεχθεί η Ε.Ε. ένωση τους όρους του ως προς το - αμφίβολον απατεωνίστικον - χρέος της Ελλάδος προς διάφορους - ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - τότε δεν θα δυστάσει να συγκαλέσει δημοψήφισμα, δικαίωμα του Ελληνικού Λαού όπου έπρεπε να κάνουν κάθε εβδομάδα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα που τον κατηγορούν ή που τον ζηλεύουν που δεν είναι στην θέση του.
.
Εάν ο Βαρουφάκης εννοεί τα όσα λέγει ωσάν να καμμύει (κλείνει) τον ομματόν εις τους Έλληνες να ειπούν ΝΑΙ εις την έξοδον από την Ε.Ε. η οποία το μόνον όπου μας υπόσχεται εν όρκω είναι ότι θα της χρωστάμε τουλάχιστον διά τα επόμενα 1,000,000 έτη αν υπάρχουμε αφού μάλλον εις το ενδιάμεσον ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ =/ήτοι ΕΞΑΛΕΙΨΟΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!
.
Εάν ο Βαρουφάκης εννοεί τα όσα λέγει με την θέρμη της καρδίας του τότε βλέπουμε ΕΥ+ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εξ εκείνης όπου θα περιμέναμε από την μία υγειή Χρυσή Αυγή και ας μην τον ζηλέψουμε ή κατηγορήσουμε επειδή δεν είναι Δεξιός. Γνωρίζετε τα αισθήματα μου έναντι των ιδεολογιών/ψευδοϊδεολογιών, δεν διαφέρουν Αριστερά και Δεξιά και δεν εμπιστεύομαι καμμία, αφμότερες έχουν τις ρίζες τους εις τον Μασσωνισμό (ή και ΕΝΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΥ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!) και σκοπός τους είναι το διαίρει και βασίλευε. Λαός ενωμένος (δηλαδή ακομμάτιστος) ποτέ νικημένος και Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, το ρητόν αυτόν μόνον λεκτικά καταφέραμε να το γνωρίζουμε, σχεδόν ποτέ δεν το εφαρμόσαμε εις την μακραίωνη Ιστορία μας και όποτε το επετύχαμε σύντομα το διαλύσαμε. Από πριν τον Μεγαλέξανδρον έως την σήμερον. Τσακκίστε τα κόμματα... ενώστε ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ!!!!
.
Εάν ο Βαρουφάκης είναι ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ τότε με αυτά που λέγει και σκοπεύει να κάνει θα τον γράψει η Ιστορία με ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ με ΆΓΑΛΜΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑΣ.
.
Είθε να είναι Ευπατρίδης, πάντως προσωπικά έκρινα αρνητικά τον ΣΥΡΡΙΖΑ και μ' αρέσει όταν αυτοί που κρίνω με διαψεύδουν ευ+θετικά, διότι σκοπός μου είναι να βάλω το χαλικάκι μου προς την ΕΥΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!!
.
Εάν ο Βαρουφάκης εννοεί τα όσα λέγει τότε κάνει για πρωθυπουργός, μακάρι δε και ο Τσίπρας να μην διαφέρει και αμφότεροι να είναι ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ μ' αρχίδια ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΚΑ!!!!
.
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου