Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
.
Άγγλοι ειδικοί ήθελαν να επιβάλουν μέσω των τότε Ελλήνων πολιτικών τον τρόπον επίθεσης των επαναστατικών ταγμάτων εναντίον των αντίστοιχων οθωμανικών ταγμάτων. Επιθυμούσαν κατά μέτωπον επίθεση ώστε ο μικρός ελληνικός στρατός να συντριβεί κατά κράτος. Ο Καραϊσκάκης το κατάλαβε και έγινε έξαλλος αλλά η Μασσωνία της Αγγλίας και οι υποτακτικοί της πολιτικοί συμφωνούσαν. Σημειώστε ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν θα έχαναν τίποτε αφού σε περίπτωση συντριβής της Επαναστάσεως θα είχαν τις θεσούλες τους και περισσότερα χρήματα εξαγοράς αν επετύχαιναν.
.
Ειπώθηκε ότι οι Άγγλοι ήθελαν την Ελλάδα έως την Πελοπόννησον αλλά τούτο είναι ψεύδος και σκόπιμον, οι Άγγλοι ήθελαν ήττα των Επαναστατημένων όπως 100 έτη αργότερα εις την Μικρασσία, όπου τα κατάφεραν με τον μέγιστον Αντιέλληνα Ουίστων Τσιώρτζιηλ και τον προκάτοχον του Λόυ Γιώργον/Τζίωρτζ κάτι όπως τον Γιωργάκη Παπανδρέου μας! 100 έτη αργότερα μας έστειλαν σε χώρα όπου δεν είχαμε "ράχη" δηλαδή υποστήριξη και προκαλώντας τους Τούρκους που σημειοτέον αν ήθελαν έσφαζαν τους Μικρασσιάτες 100 έτη πριν με την Ελληνική Επανάσταση κατέσφαξαν τον λαόν επειδή εμείς τους επιτεθήκαμε άγαρμπα μέσα στα αρχίδια τους. Η αλήθεια να λέγεται, από στρατηγική υπό το μηδέν εν έτει 1922 μ.Χ., διότι δεν είχαμε τα αρχίδια του νου των σοφών οπλαρχηγών του 1821 μ.Χ. Το 1921 μ.Χ. είχε επικρατήσει η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ συνέχεια της εκ του καναπέ ψευδοηρωικής στρατηγικής των εξαγορασμένων ή ιδιοτελών και ζηλόφθονων Κωλέττη, Μαυροκορδάτου κ.α..
.
Αφού ο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν υποτάχθηκε σε Αντιέλληνες και Προδοτέλληνες, οι Εγγλέζοι έκαναν ό,τι κάνουν εξ ανέκαθεν, υποχωρούν/ή και ψευδοϋποχωρούν και επανεπιτίθεντε με καινούργια δόλια πανουργία, όπως αυτήν 100 έτη μετά εν Μικρασσία και 136 έτη μετά εν Κύπρω και σήμερα ακόμη κάθημερα σε Ελλάδα και Κύπρον.
.
Ο Θεόδωρος Κωλοκοτρώνης έστειλε επιστολή εις τον Γ. Καραϊσκάκη προειδοποιώντας ότι θα τον δολοφονήσουν και του την έδωσαν όταν ήταν θανοκλινήρης, ποίοι, αυτοί όπου ήταν στο κόλπον! Έβαλαν κάποιους Κρητικούς να κάνουν μία άτσαλη επίθεση ώστε να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει την σκηνή του και εκεί ένας Κρητικός το πυροβόλησε ο οποίος κατόπιν εξομολογήθηκε σε παραπλήσιον Μοναστήριον.
.
Ο Γ. Καραϊσκάκης ήθελε να ταφεί στην Κούλλουρη στην νήσο Σαλαμίνα και εκεί τον έθαψαν. Περιέργως όμως οι πολιτικοί ήθελαν να το φέρουν στην Αθήνα, να γιατί! Αφού οι Σαλμιναίοι δεν τους έδιεξαν πού ετάφη, έβαλαν έναν σπιούνο να προσποιηθεί τον συγγενή του Καραϊσκάκη και εκπρόβαλε την επιθυμία να του κάνει μνημόσυνο, οι χωρικοί το έχαψαν, το μνημόσυνο έγινε και κατόπιν μετάφεραν τα όστά του απέναντι από το γήπεδον Γεώργιος Καραϊσκάκης στον Πειραιά.
.
Μέχρι τον καιρόν της Χούντας υπήρχαν εκεί, στάληκε μία περίεργη ομάδα από την Χούντα να καθαρίσει (άκου να καθαρίσει....) τον τάφον και τα οστά εξαφανίστηκαν. Να μία απόδειξη ακόμη ότι η χούντα είναι εθνικώς ανήθικη, υποκριτική και προδοτική, άλλωστε είναι γνωστόν ότι οι συνταγματάρχες της μυήθηκαν μασσώνοι στις ΗΠΑ σε εκπαίδευση που πήγαν εκεί και ότι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν βαπτιστικός του Γεώργιου Παπανδρέου του παππού όπου δήθεν κατόπιν έριξε τον νονόν του από την εξουσία αφήνωντας την πνευματική αυτή συγγένεια κρυφή!!!!
.
Η Χούντα εξαφάνισε τα οστά του Γεώργιου Καραϊσκάκη όπως εξαφανίστηκαν τα οστά των Σαλαμινομάχων στην Ελευσίνα νομίζω από το καθεστώς Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν είναι τυχαίον όπου ο Καραϊσκάκης ήθελε να ταφεί εν νήσον Σαλαμιναίων ήταν επειδή ήθελε να είναι ΣΥΝΣΑΛΑΜΙΝΑΙΟΣ!!!!
.
Για να μην γίνει λατρευτικός χώρος ο τάφος του η Αντιελληνική Μασσωνία έφερε τα οστά εν Πειραιά ώστε να μπορέσει κάποτε να τα εξαφανίσει όπως εξαφάνισε και τους Σαλαμινομάχους όπου έριξαν τον τύμβον τους επί των τραγάνων (θαλάσσιες τραγανές πέτρες) στην θάλασσα, μαζί και του Θεμιστοκλή, και είπαν ότι έγινε "από αναίσθητη παράλειψη και άγνοια των εργατών των λιμανιών της Ελευσίνος" ποίον εμπαίζετε ρε Φιλόκακοι;;;;;
.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΕΙ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου