Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΣΟΙΜΠΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Του Γιάννη Ντάσκα
Η εποχή του διαβόητου Τόμσεν με το περίφημο στεγνό,βλοσυρό ύφος και την φημολογία ότι είχε και μια στενή,μα πάρα πολύ στενή Ελληνίδα φίλη-καρφί δεν είναι μακριά.


Τότε λοιπόν πήγε με τους άλλους δυο (Μαζούχ,Μός) για συνάντηση με τον Υπουργό και τα γνωστά «τεστ» ,τα οποία και η τότε κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της στην Ελλάδα,παρουσίαζαν ως φυσιολογικά.
Οι τρεις κάθισαν στο γραφείο συσκέψεων του Υπουργού και ο Τόμσεν κάθισε στην κεφαλή,στην καρέκλα που κάθεται ο Υπουργός.
Ενας υπηρεσιακός παράγων πήγε στον Τόμσεν και του είπε ότι έρχεται ο Υπουργός και στην καρέκλα εκείνη κάθεται ο Υπουργός.
Ο Τόμσεν δεν απάντησε και είπε καλημέρα. Οταν μπήκε ο Υπουργός ο Τόμσεν ΔΕΝ σηκώθηκε απο την καρέκλα,ούτε απο τη γνωστή τυπική ευγένεια και ψυχρά έδειξε στον Υπουργό να καθίσει σε μια διπλανή καρέκλα,στην οποία κάθεται κάποιος που θέλει να ενημερώσει τον Υπουργό.
Έτσι έγινε. Οταν τέλειωσε η «σύσκεψη» ο Τόμσεν φεύγοντας πήρε μαζί του γνωστό Ελληνα οικονομικό συντάκτη και πήγε σε μία ταβέρνα της πλάκας.Το βράδυ ο γνωστός δημοσιογράφος στο κανάλι ,όπου εμφανίζεται,είπε ότι η τρόίκα ΔΕΝ έμεινε καθόλου ευχαριστημένοι και θα ζητήσει την αποπομπή ενός Υπουργού κλπ κλπ
Αυτή ήταν πάνω κάτω η συμπεριφορά των «τεχνικών κλιμακίων»
Κανονικός Υπουργός θα έπιανε τον Τόμσεν απο το αυτί θα πήγαινε στην πόρτα και θα τον πέταγε στο ασανσέρ…
Αυτές οι σκηνές είναι βέβαιο ότι δεν θα επανληφθούν όχι στους τύπους,αλλά ούτε στην ουσία.Και η κυβέρνηση αυτή θα προτιμήσει να παραιτηθεί αν βρεθεί σε αδιέξοδο.
Ως τότε θα ζήσουμε πολλά …χεστήρια σαν αυτό που έριξε και μπράβο του ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στον χερ Σόίμπλε σήμερα.
Ο κ.Παππάς του τάχωσε χοντρά για το ύφος και τη μαγκιά με την οποία φέρεται στην Ελλάδα αλλά μόνο σε αυτή εδώ την έπαλξη θα βρείτε το λόγο για τον οποίο ο χερ Σόίμπλε είναι τόσο εκνευρισμένος και κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις,όπως οι σημερινές.Το τι είπε μην το ψάχνετε.Είπε διάφορες…σοϊμπλιές του στυλ αν τολμήσουμε να μην εφαρμόσουμε τις συμφωνίες θα μας βγάλει την καρδιά και θα την τρώει δημόσια.
Και ο Ν.Παππάς του απάντησε ότι οι Ελληνες πέφτουν απο τα μπαλκόνια κατά χιλιάδες γιατί δεν βρήκαν λύση στην πολιτική που εφαρμόζει ο τύπος αυτός με τους εντολοδόχους του εδώ και ΠΕΝΤΕ (5) χρόνια!!!
Ο Σόϊμπλε και η Γερμανία έχουν πρόβλημα σε πολλά επίπεδα.
1.η Ελλάδα ετοιμάζεται να ζητήσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΔΙς ΕΥΡΩ ως γερμανικές οφειλές προς την Ελλάδα.Ποσό τεράστιο που λύνει το πρόβλημα της Ελλάδας και το μεταφέρει στους «νοικοκυραίους» Γερμανούς.
2.στην Ισπανία έρχονται στην κυβέρνηση οι PODEMOS ,οι οποίοι και σήμερα δήλωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει δρόμο και γιαυτούς και για ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη.
3.Στη Γαλλία έρχονται οι ακροδεξιοί γιατί κι αυτοί ζητούν ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Ο χερ Σόϊμπλε θα πρέπει να αλλάξει πολιτική η να πάει σπίτι του αν θέλει να κρατήσει την Ευρώπη ενωμένη γιατί πιέσεις και απο αριστερά και απο δεξιά δεν μπορεί να τις αντέξει.
Αν επιμείνει τότε θα αποκαλυφθεί απόφαση των Γερμανών να διαλύσουν την ευρωζώνη για να κρατήσουν τα μεγάλα κέρδη που έβγαλαν ως σήμερα…

.oparlapipas.com
ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου