Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΕΙΣ ΟΛΕΤΗΡΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΩΣ

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑΝ!!!!
ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΕΙΣ ΟΛΕΤΗΡΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΩΣ ΤΟΥ (ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΤΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΤΟΧΑΙΡΟΥΝΤΕ!!!!)

.
Έλληνες της Κύπρου (και της Ελλάδος) θα πληρώσουν τον Απατριωτισμόν τους. Πάσης φύσης διαπολιτική σκευωρία τους εμπαίζει καθημερινώς.
.
ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι και υπέρ και κατά του Μνημονίου. Εναντίον ώστε να ψηφιστεί ως επόμενος πρόεδρος και θα το επιτύχει επειδή είναι στόχος εκτός απροόπτου της Διεθνούς Μασσωνίας και υπέρ διότι ο άνθρωπος έχει πολύ χρήμα και θα τον τιμωρρήσουν. Δεν μπορείς να βάλεις πλουτοκράτη ως αντιπρόσωπον του λαού επειδή κατά το μάλλον, το κρείττον και το ήττον θα προτιμήσει τον πλούτον του παρά τον λαόν.
.
Ο Κλεφτόπουλος Κλεφτοπούλου που αποφυλακίστηκε και παίρνει και 13,000 ευρώ μισθόν ανά μήνα και με τον Αναστασιάδη να παίρνει δάνειον από την Ρωσσία 2,5 ώστε να πληρώνει "πατριώτες" όπως αυτοί και άλλοι, ουδέν σχόλιον εκτενέστερον.
.
Οι Κυπραίοι είναι πάσσοφοι, απειλούν ότι θα κάνουν ένοπλον αγώναν διά χάριν του ποδοσφαίρου αντί διά χάριν της πατρίδος και δη εναντίον των τραπεζών. Είτε έχουν συμφέρον από το ποδόσφαιρον είτε είναι οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
.
Ο ΔΗΣΥ έδειξε διά του Τράνγκυ του Ιταλού Αρχιμαφιοζομασσωνάκκου ότι είναι ορκισμένος να ξερριζώσει κάθε βολβόν ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από την Κύπρον μίαν ώραν αρχύτερα, τέτοιο μίσος, τέτοιο μένος, τέτοιον συμφέρον που θυμίζει την αγορά οικοπέδου από την Αρχιεπισκοπή της οικογένειας Αναστασιάδη και την πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών με διαπραγματευτές από το γραφείον του ανωτέρω όπου ισχυρίστηκαν ότι είναι από άλλον γραφείον.
.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ττόμμυς δε νόττυ μπόυ δε Μπί, αντί να είναι πρώτος εις το συλλαλητήριον εναντίον του Τράνγκυ και να βάλει κανέναν κέρμαν για να φέρει ποίμνιον εξ όλης της Κύπρους στο Συνεδριακόν Κέντρον, ετζοιμάτουν! Αφούντης τα κωλομέρια του μ' εκείνα του Τράνγκυ εν κολλημένα επειδή είναι της ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΩΣ ΑΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ!!!!
.
Α και το εν κατακλείδι σήμερον, Τελευταίως επισκεπτόμενος τα εξωκκλήσια παρατηρώ ότι οι παπάες βάζουν ανακοίνωση να ρίχνει ο κόσμος χρήματα διά τον ευπρεπισμόν του ναού, ενώ τα εξωκκλήσια χαίρουν πλήρους ευκατάστασης και τινά εξ αυτών είναι ολοκαίνουργια. ΟΙ ΠΑΠΑΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΞΟΒΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΟΛΛΥΝΑΣΙΝ! ΤΟΎΤΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΧΑΧΑΧΑ!!!!
.
Οι Έλληνες θα χάσουν επειδή έχασαν τα χρήματα τους, φοβούντε να εγκαταλείψουν την Ε.Ε. που τους υπόσχεται τουλάχιστον 1,000,000 έτη σκλαβιάς και να γυρέψουσιν ν' αγωνιστούν και να ενωθούν με την Ρωσσία, ακόμη και με την Τουρκία είναι καλύτερα, δοκιμασμένα πράγματα, με τους Δυτικοευρωπαίους δεν έχουμε καν πιθανότητα επιβίωσης ως σκλάβοι. Επαναλαμβάνω ότι παρότι πολεμήσαμε τους Τούρκους εν έτει 1821 μ.Χ. δεν έσφαξαν τους Μικρασσιάτες αλλά το έπραξαν όταν τους υποκαθοδήγησε τάχα δικαιολογημένα ένας Ιουδαίος ονόματι Κκεμάλ Αττά (αρχαιοελληνιστί = πατήρ) Τούρκ. Τότε ο Σουλτάνος μόλις πριν παρέδωσε την εν καταρρεύσει Οθωμανική Αυτοκρατορία εις την Ελλάδα δηλώνοντας ότι τα εδάφη τούτα της ανήκουν. Ο πασάς της Θεσσαλονίκης προτίμησε να παραδώσει την πόλη εις τους Έλληνες παρά τους Βουλγάρους κατά τους Διαβαλκανικούς Πολέμους. Τούτα τα εν συντομία υπερλακωνικά μηνύματα λέγουν πολλές σοφές αλήθειες, επιτέλους να μάθουμε ν' αναγνωρίζουμε και να πράττουμε ει να ελπίζομεν εις επιβίωσιν μας!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου