Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΙΜΙΑ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ......ΒΙΝΤΕΟ.Eντυπωσιακή συγκέντρωση και μέγα πάθος στην εκδήλωση μνήμης.







Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές σε μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει διοργανώσει το κόμμα τίμησαν την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια, του Παναγιώτη Βλαχάκου, του Χριστόδουλου Καραθανάση και του Έκτορα Γιαλοψού σε μια εκδήλωση που ξεκινούσε πέρα από το Πολεμικό Μουσείο και τελείωνε στο ύψος της πλατείας Κολωνακίου στην Βασιλίσσης Σοφίας.

Χιλιάδες πολίτες οπαδοί της τρίτης ελληνικής πολιτικής δύναμης έκαναν το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο και διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους να μην ξεχάσουν την θυσία των τριών ηρώων.
Ο ευρωβουλευτής της του Λαϊκού Συνδέσμου, αντιτρατηγός ε.α. Ελευθέριος Συναδινός δήλωσε πως "δεν αναγνωρίζουμε γκρίζες ζώνες πουθενά! Τα Ίμια είναι ελληνική επικράτεια όπως η Βόρειος Ήπειρος, η Ανατολική Ρωμυλία, η Ανατολική Θράκη, η Μικρά Ασία και ολόκληρη η Κύπρος ενωμένη. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως το "ΟΧΙ" είναι λέξη ελληνική, η οποία ποτέ δεν εκστομίστηκε από προδότες πολιτικάντηδες".
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως μόνο η Χρυσή Αυγή πράττει το πατριωτικό καθήκον για 19 συναπτά έτη. Η Χρυσή Αυγή ενώ ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Κινήματος παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι.
Kαι αναφερόμενος στο όνειδος της Δημοκρατίας, την φυλάκιση των κορυφαίων στελεχών του κόμματος χωρίς κανένα στοιχείο, τόνισε: "Είναι νωπή η λαϊκή ετυμηγορία και δεν μπορεί κανένα φαύλο σύστημα να κρατά άδικα και παράνομα στη φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων".
Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Νίκος Κωνταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι ένα φαύλο καθεστώς επίορκων πολιτικάντηδων και παραδικαστικών στερεί την συμμετοχή στην εκδήλωση του Αρχηγού του τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και των υπολοίπων εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Λαού, κρατώντας τους ακόμα πολιτικούς ομήρους.
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Νίκος Λεμοντζής εξιστόρησε τα δραματικά γεγονότα της σκοτεινής εκείνης νύχτας του Γενάρη του 1996, κατά την οποία έχασαν την ζωή τους οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί.
Στην συνέχεια από το κενό βήμα και μέσα από τα κελιά της Τιμής ακούστηκε ο Αγωνιστικός χαιρετισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος τόνισε πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται και δεν θα δεχθούν ποτέ αυτήν την εθνική ντροπή.
Στην πιο συγκλονιστική στιγμή της εκδήλωσης ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης έκανε το προσκλητήριο νεκρών, όπου οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι πολίτες, με αναμμένες δάδες σύμβολο της άσβεστης μνήμης των ηρώων  βροντοφώναξαν "Παρών".
Ακολούθως κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο των Πεσόντων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Λαϊκού Συνδέσμου.


.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik5CKPBwt8x6dgjjDuZg5-12kr8UTrA_KO4ivF7nNRbm3FdaGULQsxNlOQ35IBodCW7IOeXS1pv6bDBHHmNZ79JL_PbN-Y89k9_t-adOtOnqMeq84lUTX15QDz9mCO2Quly6L13tnASQ/s1600/1.jpg

κόμπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου