Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ!!!!






Με ένα νόμισμα, μία γλώσσα, ένα στόχο, μία απατρίδα, μία αθρησκεία, κατάργηση Ιστορίας και Αλήθειας, μία Ενιαία Παγκόσμια Σκλαβιά κάτω από την Τερατώδη Στοά.
Όλα τα κόμματα εκεί μας οδηγούν σιγά και σταθερά, αναλογιστείτε τις διαφορές των κομμάτων στις πεπερασμένες δεκαετίες και τώρα όπου Δεξιοί και Αριστεροί σκόπιμα και κατ' εντολή συγκυβερνούν ίδε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και ΣΥΡΡΙΖΑ/ΕΔ στο μέλλον μην εκπλαγείται να ιδείτε π.χ. Χρυσή Αυγή/Ποτάμι ή ΣΥΡΡΙΖΑ, γιατί λέτε αποκλείεται; Ποίος θα το έλεγε στους μπαμπάδες και στους παππούδες σας να συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;;;;; Και όμως έγινε διότι εντός της τεκτονικής στοάς δεν διαφέρουν, είναι αδέλφια και οι εκτός στοάς οπαδοί τα κοπάδια τους. Κανένας βοσκός δεν νύμφευσε το παιδί του από ζώον του κοπαδιού αλλά με τέκνον του ανταγωνιστή βοσκού, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΑΣ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΟΛΗΝ ΤΑΥΤΗΝ!!!! ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!! ΚΑΙ ΕΥ+ΑΦ' ΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΕΛΕΟΣ, ΤΗΝ ΚΟΥΖΟΥΛΟΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ!!!!
Οι ομοιότητες ΣΥΡΡΙΖΑ Χρυσής Αυγής είναι περισσότερες από τις διαφορές τους. Ο ΣΥΡΡΙΖΑ ως Αριστερά όχι μόνον αποκηρύσσει αλλά μισεί τον Χριστιανισμόν αφού τούτο ορίζει η γενικότερη Αριστερή Ιδεολογία και το απέδειξε με εκατομμύρια νεκρούς στην πράξη, το ίδιον και η Χρυσή Αυγή αφού στους κόλπους της τα σημαντικότερα μέλη είναι Γερμανοπαγανιστές με πνευματικό τους πατέρα τον Αδόλφο Χίτλερ το ίδιον και το ΕΛΑΜ της Κύπρου, διατηρώντας το πρόσχημα της ανοχής στον Χριστιανισμόν για να εγκολπιάσουν τους Χριστιανούς Έλληνες και να τους αλλάξουν με την ειδική διαπαιδαγώγηση. Δεν είναι καθαρά εθνικιστικό κίνημα Ελληνορθόδοξης ή έστω Ελληνικής Παιδείας αλλά γερμανοσοσιαλισμού, ενός σοσιαλισμού που έχει τις ρίζες του στον κομμουνισμό ή και το αντίστροφο αφού Γερμανοί ίδρυσαν την ιδεολογία που πήρε απρόσμενα τόσα ονόματα, ήτοι, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, φασισμός (από το μέλος του Υπερκομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας Μουσολίνι).
.
Το ΠΟΤΑΜΙ είναι κόμμα νεοψευδοειδωλολατρικό δηλαδή κόμμα που έχει θρησκεία την αθεϊα αφού δεν πιστεύει σε θεούς ούτε καν στο ηθικό νόημα των μύθων αλλά στην αυθυπαρξία των μύθων που την ίδια ώρα δεν πιστεύει, αυτή είναι η θρησκεία των μελών του και ΜΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ! Αν έλεγες στον ΣΥΡΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή καθαρή μετά που θα εδραιώσει τα υψηλά ποσοστά της (αφού θα είναι το επόμενον κόμμα της εξουσίας, εκτός απροόπτου από κοινού ή μόνον του το ΠΟΤΑΜΙ) να υπερασπίσει ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ή ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΓΙΣΣΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΝ θα επέλεγε το δεύτερον, αν κάνετε μία μικρή εφόλης της ύλης έρευνα θα το διαπιστώσετε. Ο ΣΥΡΡΙΖΑ θα προτιμούσε στην εξουσία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον ΣΥΡΙΖΑ αντί ένα κόμμα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, στο ίδιον μοτίβο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΟΚΟΚΟ, ΕΛΑΜ κ.α..
.
Συμπέρασμα, όλα τα κόμματα έχουν μασσωνική ρίζα, δεν είναι καθαρά και έχουν κοινή συνισταμένη την ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟ. Η συνισταμένη αυτή καλείται σήμερα πολιτική νομοθεσία, όταν ο Τσίπρας δεν ορκίζεται σε χριστιανικό ευαγγέλιο πανηγυρίζουν οι του ΠΟΤΑΜΙ, ΑΚΕΛ, ΓΕΡΜΑΝΟΠΑΓΑΝΙΣΤΑΙ, ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΗΣΥ (πρόσφατα βουλευτής του ΔΗΣΥ μου παραδέχθηκε ότι το κόμμα του είναι το πιο εβραιοκρατούμενο της Κύπρου, αλλά είναι και τα άλλα!!!!), ΠΑΣΟΚ, Ν/Δ, κ.α.. Όλοι στην ίδια αντιχριστιανική πολυεργολαβία είναι, γι’αυτό δεν νοείται χριστιανός να υποστηρίζει κόμμα καθότι ομοιάζει με τον ιερέα που λειτουργεί δύο εκκλησίες και την μία την ξεγελά. Δεν μπορείς να υπηρετείς Μαμμωνά και Χριστόν. 
.
Ή ΧΡΙΣΤΟΝ Ή ΚΟΜΜΑΤΑ!!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΚΟΜΜΑΤΟΔΙΧΟΝΟΙΟΣΚΛΑΒΙΑ!!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ: ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗ.... ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΙΚΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΝΟΝ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΊΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΡΑΒΙΑΔΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΑΠΟΔΕΚΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΟΜΟΙΡΑΝ ΣΑΣ, ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!!!!

.
Ή όπως λέγει η Μονή Εσσφιγμένου εν Αγίω Όρει που την έχουν στιγματίσει Πατριαρχείο και άλλες Μονές: «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ». Πολύ σύντομα στα επόμενα έτη αυτά τα λόγια θα σας φανούν πολύ αληθινά.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου