Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: "300,000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣΑΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ"

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: "300,000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ0ΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣΑΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ"
.
Ρε μαϊμούνες πολιτικοί μα περιπαίζετε μας μέραν μεσομέριν ολάν; Έντα 'φελά ο "Β'αρβαρος" η παλειομαούνα με την προδοτική σας συνομωτική στάσιν.
Εσείς ρε καραγκόζηες, κοτσιρόσιηλλοι μάχεστε διακαώς να φκάλετε 300,000 μωρά στην στράταν, πτου να μου χαθείτε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!
.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ:
.
Ωρέ αγαπητές μου πιθικίζοντες μαϊμούδες πολιτικοί μήγαρις και μας εμπαίζεται εν μεσομερίου ώραν φωτός; Τι όλεθρος είναι ο ακίνδυνος "Βάρβαρος" το σαπιοκάραβον των Τούρκων εν συγκρίσει με εσάς όπου συνωμοτικά μοχθείτε νοσηρώς και βρυκολακιαστικώς να εκποιείσετε τας οίκους 300,000 Ελληνόπουλων της Κύπρου και να τα διώξετε εις τας οδούς, τους αγρούς και τα όρη ως αλήτες και άστεγους Αθίγγανους, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!! ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!
.
Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ έβαλεν ως στόχον μέχρι το Σωτήριον Έτος 2016 μ.Χ. 300,000 Ελλονόπαιδες μαζί με τες οικογένειες των να μην έχουν οίκον να κατοικούν! Αυτόν είναι το έργον του κόμματος όπου μέχρι πρότινος αυτοαλαλαζόνευε ως κωφόν τύμπανον ότι είναι ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ, αυτόν είναι και το έργον της ΚΟΥΝΟΒΟΥΛΗΣ, αυτόν το έργον και του ΔΙΧΟΝΟΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Κλεπτοκρατίας είπεν ο ίδιος ολίγον μετά το μεγαλειώδες κούρεμα του που ενώ είχε πρότινος δεσμευτεί ότι είναι αμετανόητος Χίππυς, ότι έως τω Σωτηρίω Έτος 2016 μ.Χ. θα είναι όλα τετελειωμένα = ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΣΠΑΣΕΙ (ΕΚΣΠΑΣΕΙ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ.
.
Οι Τούρκοι είναι μαρτούδια/μαρτούκια = αγγελούδια εν συγκρίσει με την Κυπριακή Κλεπτοκρατία, τα Αντιελληνικά Κόμματα της Κύπρου, την Βρωμοκουνοβουλή και την Μεγίστη Εγκληματική Οργάνωση Έψιλον Έψιλον = Εβραιοευρωπαϊκή Ένωση.
.
Η Δ' ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ Η ΕΞΗΣ:
.
Ναι μεν, ίσως ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΑΡΒΑΡΟΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΝ ΜΕ ΜΟΧΛΟΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ πιέζουν  ΕΝ ΚΥΠΡΩ τον πρόεδρον τα κλεπτοκόμματα, την αχρηστοκυβέρνηση, την φαρισαιοβουλή, ώστε να τροϊκάρουν την Κύπρον με τους νόμους της Εκποίησης του Μέλλοντος 300,000 ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΤΕΚΝΩΝ και με τον νόμον της ΦΑΡΣΟΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΘΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ κ' εμείς οφείλουμε να μην αφήσουμε τους ανωτέρω να μας αφανίσουν διά να σωθούν οι Τράπεζες, τα πετρέλαια και τα άλλα πλούτη και διεθνιστικά ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ τους.
.
Πρέπει να αντιδρούμε ώστε και οι πολιτικοί μας να φοβούνται να μας προδώσουν εις το έσχατον αίσχος και να προβάλλουν αντίσταση  προς τα αφεντικά τους με το "πρόσχημα" ότι φοβούνται τον λαόν όπου προς το παρόν συμπεριφέρεται ως λαγός κορακισμένον εις τις μέγγενες της μεταλλικής παγίδας!!!!
.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΑΠΑΤΗ, ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΝΗΡΟΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΟΑΔΙΚΙΑ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου