Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666 τους!
Θεσσαλονίκη 11-12-14
Σίγουρα τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια που υπηρετούν το μασονικό εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, κι έχουν δικαιωθεί από τα ιουδαϊκά δικαστήρια για τις περικοπές που υπέστησαν στους μισθούς τους μέσα στο αχανές GREKYLISTAN τους, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα αφεντικά τους της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. χρωστάνε 2.760.000.000.000.000 ευρώ σε ράβδους χρυσού στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ. Οπότε δεν αλλάζουν χέρια μόνον οι επιχειρήσεις των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Εβραίων, που έχουν κατ’ ουσίαν μετατραπεί σε επιχειρήσεις ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ!!! αλλά βγαίνουν στο σφυρί και οι ΣΤΑΒΛΟΙ με τα ζώα μασόνια τους! που τα στεγάζουν εκεί μέσα όόόλα τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!
Γι’ αυτό επινοήθηκε ο ΕΝΦΙΑ! τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ! τα ΔΙΟΔΙΑ! και χίλιες άλλες δυο εισπρακτικές επινοήσεις, μπας και κατευνάσουν οι Εβραίοι την οργή του μπαμπά τους του Θεού, που τους άφησε έναν πλανήτη με μυαλωμένους ανθρώπους, κι αυτοί τον μετέτρεψαν σε πλανήτη των GOIM (κτηνανθρώπων).
Κι έτσι λογικά ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ όόόλες οι περιουσίες που απέκτησαν τα ζωάδια των Εβραίων! αφού τα έβαζαν να υπογράφουν διακοποδάνεια! εορτοδάνεια! θαλασσοδάνεια! επιχειρηματοδάνεια! Τους έσβηναν και τα φώτα για να μην ξέρουν με πόσα μηδενικά ήταν τα δάνειά τους, για να τα μαγειρέψουν αυτοί με τα GOLDEN BOY’S τους, βουλιάζοντας όλες τις οικονομίες των προτεκτοράτων και ΔΗΘΕΝ κρατών τους! που μέσω της ΤΥΦΛΑΣ τους της ιουδαϊκιάς συμπαρασύρουν τώρα και τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, που τα βάζουν να παριστάνουν τους επιτυχημένους επιχειρηματίες, με το να μην πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων! φόρους! δασμούς! ακόμη και Δ.Ε.Η. για το ρεύμα που καταναλώνουν!

Και να τα σπάνε στα μπουζούκια οι ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ, που τα κλεμμένα τα κατέθεταν πρωτίστως υπό τους πόδας του ΑΦΡΟΝΟΣ! του ΑΠΛΗΣΤΟΥ! του ΒΑΡΒΑΡΟΥ! του ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ! και ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ λαού! που απαρτίζουν όλοι μαζί την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 τους!!! για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ δίχως τον ΑΦΡΟΝΑ κι επτακέρατο αρχιδιάολό τους ΣΑΜΑΕΛ, τον ΣΑΤΑΝΑ κουμανταδόρο της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.!!!
Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου