Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΤΗΣ SYNTAGMA STR






Βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα ώστε να τρομοκρατήσει τους βουλευτές για να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Aλέξης Τσίπρας σε πρωινή σύσκεψη με τους συνεργάτες του.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις Βούλτεψη, εκτιμά ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να επιτύχει τον πολιτικό του στόχο, χωρίς να υπολογίσει τη ζημιά στην οικονομία και τη σταθερότητα.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα
«Κυβέρνηση και Τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.
Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική “Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη, η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.
Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».
Ας σημειωθεί ότι bank run σημαίνει «τραπεζικός πανικός και μαζική απόσυρση καταθέσεων».
Καταγγελίες φωτιά από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή:
“Έχετε στήσει ένα μηχανισμό παραπληροφόρησης, ελέγχετε ένα δίκτυο στα ΜΜΕ και χρησιμοποιείτε το ίδιο το κράτος τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριών να δουλεύει σαν γραφείο τύπου της Ν.Δ.»
«Δεν μπορεί οι ακόλουθοι τύπου σε όλες τις πρεσβείες της Ευρώπης, και δεν μπορεί 100 και πλέον υπάλληλοι της Δημόσιας Διοίκησης που δουλεύουν στην Γενική Γραμματεία, να δουλεύουν για τη Ν.Δ. Το κράτος δεν είναι όργανο στα χέρια του κ. Σαμαρά για να στέλνουν αναφορές στον κ. Μουρούτη». Όταν μάλιστα προκλήθηκε από τον Γ. Μιχελάκη να πει ονόματα υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο προφυλάσσοντας τους εργαζόμενους και ότι σημασία δεν έχουν τα συγκεκριμένα ονόματα αλλά η πράξη ως πράξη.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου