Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΟΙΟΣ Ο “ΤΥΧΕΡΟΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ DVD ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;





ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ “ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ” ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ


Aκούγεται υπουργός της κυβέρνησης να “στήνει” τα παραμάγαζα στη Δικαιοσύνη
Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν ένα νέο πιο “φρέσκο” DVD στο οποίο ακούγονται πολύ χειρότερα πράγματα-σημεία και τέρατα με γνωστούς πρωταγωνιστές-να έρχεται μέχρι τη νύχτα της 29ης Δεκεμβρίου και να σκάζει σαν βόμβα στο διεφθαρμένο Κοινοβούλιο των απατεώνων της Βουλής, των αποστατών και των πολιτικών ανδρών που πρόδωσαν τον Λαό και εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους.
Η μέθοδος-κατά τις πληροφορίες που κυριαρχούν- θα είναι η ίδια (μέσω youtube Ελληνικού και ξένου) και θα αφορά υπουργό της κυβέρνησης να ακούγεται σε συνομιλία με δικαστικό και να τον προτρέπει να παρέμβει στη δικαιοσύνη όχι μόνον για υπόθεση που αφορά πρόσωπο και στέλεχος της “Χρυσής Αυγής” αλλά και μέλος άλλου αντιμνημονιακού κοινοβουλευτικού κόμματος. Αυτές οι διαρροές ελέγχονται και ακόμα δεν είναι γνωστό εαν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από όλα όσα έχουμε πληροφορηθεί από πηγές που προς το παρόν θέλουν να κρατήσουν για ευνόητους λόγους την ανωνυμία τους και προέρχονται ΚΑΙ μέσα από το Μαξίμου(Αντωνάκη έχεις πολλούς ρουφιάνους που σε πουλάνε μέρα με τη μέρα)λένε ότι εαν αυτά που υπάρχουν βγουν στον αέρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσει εκείνη την ώρα η κυβέρνηση.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ
Αδεια να μεταβούν στη Βουλή και να ψηφίσουν για την ανάδειξη ή όχι προεδρου της Δημοκρατίας έδωσε η αρμόδια αρχή στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυςής Αυγής.
Είναι η πρωτη φορά που η εισαγγελία ανάβει το πράσινο φως προκειεμένου να συμμετάσχουν σε κοινοβουλευτική διαδικαςία με εξαίρεση τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελέας , εκτίμησε πως αυτη τη φορά πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα ενώ όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι
Θα μπορούσε να τεθεί και συνταγματικό ζήτημα, σε αντίθετη περίπτωση.
Η άδεια του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού αφορά τους προσωρινά κρατουμενους στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη.
Ενώ αναμένεται να πει ναι ο εισαγγελέας και στον ανεξάρτητος πλεον Στάθη Μπούκουρα ο οποίος κρατείται στον Ναύπλιο.
Υπενθυμίζεται ότι πριν απο λίγες μέρες η ειςγαγελέας Εφςτών ειχε προτείνει να αφεθεί ελευθερος με εγγύηςη 10.000 ευρώ ο κ.Μπούκουρας, αλλά ακόμα δεν εχει εκδοθεί το σχετικό βουλευμα του Συμβουλίου Εφετών.
@@@Για οτιδήποτε σχετικό που αφορά το θέμα θα σας κρατάμε ενήμερους…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ










makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου