Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ..... (ΟΧΙ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ)

ΟΧΙ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ.

Σε βαθιά κρίση βυθίστηκε η πολιτική ζωή της χώρας μετά την καταγγελία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι προσεγγίστηκε από μεσάζοντα για να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα.

Ο κ. Χαϊκάλης στις καταγγελίες του ενέπλεξε τον πρωθυπουργό με αποτέλεσμα την άμεση, οργισμένη και πρωτοφανή αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του βουλευτή.
Η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 από τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο. Στη συνέχεια, ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής, για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του κ. Λαζόπουλου, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χαϊκάλη, ο φερόμενος ως μεσάζων, Γιώργος Αποστολόπουλος –το όνομά του έγινε γνωστό στη διάρκεια της ημέρας από διαρροές κι όχι εξαρχής-, τού πρότεινε 700.000 ευρώ σε ρευστό, διακανονισμό δανείου του στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστικές εταιρείες. Σύμφωνα με τον βουλευτή, η προσφορά ανερχόταν συνολικά σε 2-3 εκατομμύρια ευρώ.
Ο ίδιος ο Γ.Αποστολόπουλος, στέλεχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν στο παρελθόν συνεργάτης των πρωθυπουργών Γ.Παπανδρέου και Αντ.Σαμαρά, αλλά και συνεργάτης του ίδιου του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση χαρακτηρίζοντας τις καταγγελίες Χαϊκάλη «αστυνομικό σενάριο» υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. «Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη ένα μανιώδη showman» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
 Για άθλια ιστορία μιλά η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ζητώντας «για λόγους δημοσίου συμφέροντος να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας». 

Για σοβαρή καταγγελία μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας το «μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο», γιατί η «χώρα και το πολιτικό σύστημα πρέπει να βγουν από τον βούρκο». Εστιάζοντας δε στο χρόνο που γίνεται η αποκάλυψη, εκκρεμούν οι δύο ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή, ο Π.Σκουρλέτης ζητά η εισαγγελία να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς καθώς «το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία».

Σύμφωνα με τον Ηλ. Κασιδιάρη, «η πράξη του (Χαικάλη) είναι νόμιμη σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς δεν αφορά προσωπικά δεδομένα πολιτών, αλλά απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή. Να αψηφίσει λοιπόν τις απειλές του κυκλώματος Ντογιάκου που τον έκαναν προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών για να καλύπτει τα εγκλήματα του Σαμαρά».
Η δήλωση του κ. Αποστολόπουλου:




Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου