Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Από τη φυλακή στη Βουλή με χειροπέδες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής






Χωρίς χειροπέδες εισήλθαν από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο περιστύλιο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που είναι προφυλακισμένοι.


Με αστυνομική συνοδεία, ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, και οι υπόλοιποι βουλευτές οδηγήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Περίπου μισή ώρα νωρίτερα το περιστύλιο και ο διάδρομος που οδηγεί στη δεξιά πτέρυγα της Ολομέλειας αποκλείστηκε σε δημοσιογράφους και επισκέπτες, ενώ και ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, στάθηκε για αρκετή ώρα στο περιστύλιο παρατηρώντας διακριτικά τα μέτρα της φρουράς.


Μόνη εξαίρεση από τα αυστηρά μέτρα ήταν η στιγμή που η φρουρά επέτρεψε στιγμιαία στον Χρήστο Παππά να χαιρετίσει τη σύζυγο και τον γιο του που τους είχε επιτραπεί να βρεθούν για λίγο στο περιστύλιο.


Με αγκαλιές και φιλιά υποδέχθηκαν οι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής τον αρχηγό τους, Νίκο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους επτά συναδέλφους τους, οι οποίοι πήραν ειδική άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Ελένη Ζαρούλια η οποία ήταν από νωρίς στην Ολομέλεια, μόλις εμφανίστηκε ο σύζυγος της, Νίκος Μιχαλολιάκος, τον πήρε αγκαλιά και τον φίλησε, ενώ κάθισε ακριβώς στο πίσω έδρανο και δεν άφηνε το χέρι της από πάνω του.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής φάνηκε να αντιδρά αρνητικά και να πιάνει το χέρι του Ηλία Κασιδιάρη όταν ο τελευταίος, στην εκφώνηση του ονόματος του, κατά την ψηφοφορία, αντί να δηλώσει «παρών», φώναξε «ο Σαμαράς στη φυλακή».

Ενδεικτικό της αντίδρασης αυτής του κ. Μιχαλολιάκου, είναι ότι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ακολούθησαν, συντάχθηκαν με τη στάση του αρχηγού τους φωνάζοντας «παρών».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου