Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ


Ο εισαγγελέας εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση που αφορά την καταγγελία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας χρηματισμού του.

“Με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του και τα σχετικά σχόλια στα ΜΜΕ από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ανακοινώνεται ότι κατά τη διερεύνηση της υποθέσεως τηρήθηκε απόλυτη μυστικότητα επιβαλλόμενη τόσο από τη φύση της όσο και από το νόμο.
Στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές δόθηκε ρητή εντολή για την ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του δράστη και σε περίπτωση επανάληψης, από οποιονδήποτε, παρόμοιας ενέργειας μέχρι πέρατος της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, για την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σημειώνεται ότι ο καταγγέλλων βουλευτής δεν γνωστοποίησε στον αρμόδιο εισαγγελέα τα στοιχεία ταυτότητας του καταγγελλόμενου από αυτόν προσώπου. Οι απαιτούμενες ανακριτικές ενέργειες διενεργούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων των εμπλεκομένων προσώπων και αποκλειστικό σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως».
«Σημεία και τέρατα» καταγγέλλει η συνήγορος του Χαϊκάλη έξω από το Εφετείο..
Μέσω της συνηγόρου του ο κ. Χαϊκάλης εξερχόμενος του Εφετείου δήλωσε ότι ζητήθηκε από την πλευρά του να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου ωστε να διαπιστωθεί η απόπειρα δωροδοκίας κι εκβιασμού από τον κ. Αποστολόπουλο.
«Αν ήθελε να αποδείξει ο κ. Αποστολόπουλος ότι θα έπιαρνα χρήματα θα μπορόυσε να ενημέρωνε τον ίδιο τον Π. Καμμένο, την Ελ.Ας. αλλά αντίθετα δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Ο ισχυρισμός του είναι άκυρος, είναι προφάσεις. Ο Αποστολόπουλος, γνώστης των SDs έπαψε από καιρό να έχει επαφές με τον Π. Καμμένο.»
Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν διακυβεύεται το δημόσιο συμφερον τότε θα πρέπει να βγουν όλα στο φως και το υλικό να σταθει ως «νόμιμο». Εμείς βγάλαμε στη φόρα όλο το αδίκημα και ο Κ. Πρωθυπουργός μας κάνει μηνυση. Για ποιο λογο; Θέλει να κάνει το θύμα θύτη. Περιμενουμε να διαβάσουμε και την μηνυση του πρωθυπουργου και θα κανουμε κι εμεις αντίστοιχη για ψευδη καταμηνυση στον κ. Σαμαρά. Εδώ, υπάρχει σοβαρό αδίκημα αποπειρας δωροδοκιας και εκβιασμου για να αλλάξουμε γνώμη για την εκλογή του ΠτΔ. Η δικογραφία δεν πρόκειται να κλεισει αν δεν γινει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.Αν γινοταν κατι τετοιο θα ηταν δικαστικο πραξικοπημα.
Τελειωνοντας, ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε: «Γινονται προσπάθειες να κατηγορήσουν τους ΑΝΕΛ με διπαφορους τρόπους. »






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


. ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ. .

1 σχόλιο: