Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ''ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ'' ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ!!!ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΟΛΑΣΗ!!!






Κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί. Η μετάβαση σε υπόγειες κρυψώνες ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια,για τα μέλη του οργανισμού.Ένας από αυτούς τους "πρόσφυγες" που ήξερα προσωπικά  έδειξε  το 2015 ως τη στιγμή που  αναμένεται να ξεσπάσει η κόλαση. 
Έγραψα ένα άρθρο σχετικά με την λιποταξία μου στη FEMA,την οικογένειά του και τους ομοϊδεάτες (άτομα) από την FEMA και το DHS, σχεδόν πριν από δύο χρόνια.Ο Πάστορας, Lindsay Williams, πρόσφατα μου έστειλε ένα email σχετικά με την  επιβίωση για τις δύσκολες εποχές. Ο Πάστορας Williams είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή μου αρκετές φορές και μου το έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Μου απάντησε ότι έχει σταματήσει να κάνει συνεντεύξεις.  
Το μήνυμά του αναφέρει ότι είναι σχεδόν χρόνος που έχει σταματήσει να μιλά και έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για κάποιες πολύ σκοτεινές μέρες. 
Πώς μπορώ να ξέρω; Μερικές από τις πολύ καλύτερες επαφές μου, μου είπαν ότι είναι καιρός να σταματήσω να προειδοποιώ τον λαό, διότι είναι πλέον καιρός να αρχίσει να κρύβεται από τους λάθος ανθρώπους. Η πρώτη μου αντίδραση είναι να μην τους πιστέψουμε, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές   επιτυχημένες πηγές που μπορούμε να τις πάρουμε στα σοβαρά.O Jim Marrs είδε την προειδοποίηση στον τοίχο πριν από πέντε χρόνια. 
Σε μια συνέντευξη στις  9 Δεκεμβρίου 2012,ο Jim Marrs ειδοποίησε πώς περίπου 400-500 ανωτάτου επιπέδου τραπεζίτες εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και προχώρησαν στην απομόνωση.
Ο Marrs θύμισε στο ακροατήριο του πώς η ελίτ έχει αναπτύξει σπόρους, σαφώς υπαινίσσεται το γεγονός ότι κάποια πολύ άσχημα γεγονότα έρχονται και η παγκόσμια ελίτ γνωρίζει και κινείται για την αντιμετώπιση της  απειλής. 
Έχω από πρώτο χέρι γνώση από 4 πρώην τρόφιμους-υπαλλήλους  και τις οικογένειές τους ,που έχουν μετεγκατασταθεί για ασφάλεια στους  θύλακες, όταν κάτι τέτοιο ήταν πολύ ενοχλητικό για τη ζωή της οικογένειάς τους. 
Όλο και περισσότερο, φαίνεται ότι κάποια σημαντικά συμβάντα έρχονται και τα πρόσωπα που έχουν εσωτερική πληροφόρηση προσπαθούν να μετακινηθούν από τον τόπο της καταστροφής.
Ενας άλλος μιντιακός φίλος μου,ο Paul Martin από το Revolution Radio επανειλημμένα μου λέει ότι πολλές σημαντικές επαφές του από την οργάνωση <<σούπα αλφάβητο>>όπως και στρατιωτικοί φεύγουν από την χώρα,σε αναμονή γι αυτά που έρχονται. 
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είχα κάποια τηλεφωνήματα από ανθρώπους που δουλεύουν στα ΜΜΕ και οι πηγές τους λένε και επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα : <<"Ετοιμαστείτε για τo 2015″!>>.Είμαστε στην ηρεμία πριν την καταιγίδα!;Oπως θυμάστε στα τέλη καλοκαιριού είχαμε πάθει πανικό από τον Εμπολα.Πολλοί από εμάς που εργαζόμαστε  στα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης περάσαμε αμέτρητες ώρες με παραπληροφόρηση που έγινε από το CDC (π.χ. η ύπαρξη ενός  εμβόλιου, το γεγονός ότι είναι στον αέρα, κλπ.).
Και μόλις οι ιστορίες του Έμπολα κορυφώθηκαν τον Οκτώβριο, κάποιος στο  ΜΔΚ γυρίζει ένα διακόπτη και σχεδόν όλες οι ουσιαστικές αναφορές εξαφανίστηκαν από τις ειδήσεις.
Γιατί; 
Ο λόγος για την εξαφάνιση του Έμπολα από τα μέσα ενημέρωσης είναι απλός, ξεκινά η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων και ο κόσμος θα βγει να ψωνίσει μαζικά από τις εταιρείες παγκοσμιοποίησης που θα κάνουν πάλι τεράστια κέρδη,ενώ αν ο κόσμος φοβηθεί να βγει έξω για ψώνια επειδή ο Έμπολα κυκλοφορεί στον αέρα,όλα αυτά τα κέρδη θα χαθούν αφού ο κόσμος θα φοβηθεί να βγει έξω για ψώνια ,για να μην κολλήσει τον ιό Εμπολα. 
Πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι η φοβία του Έμπολα αμβλύνθηκε και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι περαιτέρω αλήθεια.Δεν είναι ενδιαφέρον ότι δεν είδαμε ποτέ Τοξικολογικές  εξετάσεις  σχετικά με τα λεγόμενα  θύματα του  Έμπολα; 
 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS :
πηγη





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου