Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η Ουκρανία υποχρεώνει τις τράπεζες να καταστρέψουν τα χρήματα σε έκτακτη ανάγκη

Κίεβο.
Η Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας, έδωσε εντολή στις τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη χώρα, σε περίπτωση που δεν θα μπορούν να μεταφέρουν μετρητά και άλλα τιμαλφή, τα οποία διατηρούνται στα καταστήματά τους, να καταστραφούν ή να τα καταστήσουν άχρηστα.

Αυτό αναφέρεται  από την Εθνική Τράπεζα, η οποία επιβλέπει τις υπόλοιπες τράπεζες στη χώρα και έχει τροποποιήσει την οργάνωση του τραπεζικού συστήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
«Εάν δεν μπορείτε να μεταφέρετε τα μετρητά και άλλα τιμαλφή της τράπεζας, συνιστάται από την Εθνική Τράπεζα για την αποζημίωσή σας,  να προβείτε σε διάφορες λύσεις: χρωματισμός των χαρτονομισμάτων ή απόθεση κόλλας σε αυτά ή να τα σφραγίσετε ως  «Άκυρα» ή να τα κόψετε ή να κάψετε το 50% των χαρτονομισμάτων ή να έχουν άλλες ενδείξεις καταστροφής».
Τα μέτρα αυτά, σύμφωνα με τους τραπεζίτες, έχουν ληφθεί προκειμένου να αποφευχθεί η παρακράτηση από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στις ΛΔ του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ για τα δικά τους συμφέροντα, αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου