Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ


Είμαι υπέρμαχος της ελληνικής γλώσσας και κατά των greeklish, το βίντεο όμως έχει πάρα μα πάρα πολλούς viewers από όλο τον κόσμο, έτσι είναι πιο εύκολο για τους ομογενείς και τους ξένους φίλους μας να το παρακολουθήσουν!

Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ! 
ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ(ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΡΝΙΣΤΗΚΑΝΕ) ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!
         ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ                     ΞΥΠΝΗΣΤΕ!ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ!ΕΝ ΕΤΗ  2014?ΦΤΑΝΕΙ!!!
 
Ο πιο επαναστατικός στίχος του Κώστα Βάρναλη απ το ποίημά του "Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου":
Ἂν τὸ δίκιο θές, καλέ μου,
μὲ τὸ δίκιο τοῦ πολέμου
θὰ τὸ βρῇς. Ὅπου ποθεῖ
λευτεριά, παίρνει σπαθί."
Και, ναι, ο Βάρναλης ήταν κομμουνιστής και πατριώτης.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου