Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει
“Στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα επιβεβαιώνεται καθημερινά η λαϊκή παροιμία “από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”.
Το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά όπου ακούγεται ο σκευωρός πρωθυπουργός να δίνει εντολές, ώστε ο Ντογιάκος να προχωρήσει στην παράνομη προφυλάκιση των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα θάφτηκε επιμελώς από όλα τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της διαπλοκής.
.Μόνο ελάχιστες ανεξάρτητες φωνές και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχαν το θάρρος να θίξουν το θέμα της σκευωρίας και να ζητήσουν εξηγήσεις από τον προδότη Σαμαρά. Την ίδια ώρα που στο ελεύθερο διαδίκτυο επικρατεί σάλος, όλα τα βρώμικα τσοντοκάναλα και οι μαρκουτσοφόροι της συμφοράς κάνουν πώς δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν… Οι “Ράδιο Αρβύλα” στην ελληνική πραγματικότητα, οφείλουμε να παραδεχτούμε πώς μόνο η δικιά τους σατιρική εκπομπή, έστω και με διάθεση χιούμορ, είχε το σθένος να σπάσει την ομερτά των καναλιών και να αναφερθεί στο ντοκουμέντο – βόμβα που γκρεμίζει την Χούντα Σαμαρά.” .



ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου