Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Θα γίνει κόλαση με τις εκλογές,λέει ο Ψαριανός.

Συνέντευξη σε υψηλούς τόνους παραχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Νίκου Κωνσταντόπουλου, δήλωσε «παραποτάμιος», ενώ μίλησε για την προσωπική…

στάση του στην προεδρική εκλογή.

«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα έχουν πάρει και γι’ αυτό λέει και ο Τατσόπουλος ότι δεν θα ψηφίσει. Εγώ θα σας κάνω τη φοβερή αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας δίνει περισσότερα! Δεν είναι πλάκα, ότι όσοι ψηφίζουν είναι δωσίλογοι και τα έχουν πάρει και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν τα έχουν πάρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά. Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού» τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».
Για τη δική του στάση αναφορικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γρηγόρης Ψαριανός είπε: «Αν μου βάλουν τον Σαρτζετάκη, δεν θα ψηφίσω. Εννοείται πως το πρώτο (που θα σκεφτώ) θα είναι ποιος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος. Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας. Οι πιθανολογούμενες εκλογές θα επιδεινώσουν την κατάσταση της χώρας, και πριν τις εκλογές και κατά τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Διότι όποιος βγει, δεν θα έχει κυβέρνηση. Ήδη είναι επιδεινωμένα τα πράγματα, με το που συζητάμε για εκλογές. Ήδη σου λένε οι άλλοι «τι να συμφωνήσουμε και με ποιους;» Σου λέει ότι μπορεί να γίνουν Βόρεια Κορέα αυτοί, με ποιους να συμφωνήσουμε; Με το που θα γίνουν εκλογές, θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει».
Για τη σχέση του με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, ο κ. Ψαριανός δήλωσε «παραποτάμιος» και συμπλήρωσε: «Είμαι στην επιτροπή διαλόγου του Ποταμιού, όπως και ο Τατσόπουλος και 80 τόσοι άνθρωποι. Δεν έχω ενταχθεί οργανωτικά στο Ποτάμι και δεν σκοπεύω να ενταχθώ μέχρι να δω τι θα γίνει με τη συγκρότηση του χώρου των προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Ο χώρος αυτός πρέπει να συγκροτηθεί. Το ξαναλέω, όμως: αν οι εκλογές γίνουν αύριο, εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι.»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ






πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου