Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

''ΒΟΜΒΑ'' απο τον Ηλία Κασιδιάρη Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στη Βουλή ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης....
(δείτε το βίντεο)



Την παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού στη δικαιοσύνη προκειμένου να φυλακιστούν χρυσαυγίτες βουλευτές κατήγγειλε ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης από τη Βουλή.

Ο χρυσαυγίτης μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Κοινοβούλιο προκειμένου να τοποθετηθεί επί της άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτκάκου.

Αναφέρθηκε σε ηχητικό απόσπασμα στο οποίο κατά τον ίδιο ακούγεται η φωνή ανώτατου κυβερνητικού στελέχους (κατονόμασε αργότερα τον Αντώνη Σαμαρά) ο οποίος έχει διάλογο με ανώτατο παράγοντα της Δικαιοσύνης.
.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου