Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Από 1ης Ιανουαρίου καταργείται η προστασία πρώτης και κύριας κατοικίας

Από 1ης Ιανουαρίου καταργείται η προστασία πρώτης και κύριας κατοικίας, τελειώνει στην πράξη ο νόμος Κατσέλη, αλλάζει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας και οι πλειστηριασμοί θα γίνονται πλέον με τη διαδικασία fast track, στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας, ενώ το πλειστηρίασμα θα πηγαίνει πρώτα στις τράπεζες.

Έτσι, οι δανειολήπτες, όχι μόνο θα χάνουν τα σπίτια τους αλλά θα καταλήγουν και στη φυλακή για τα χρέη που έχουν στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, που δεν θα ικανοποιούνται με τα ακίνητα που θα χάνουν στους πλειστηριασμούς, αφού αυτά θα καταλήγουν με την αλλαγή στο προνόμιο κατάταξης,  στα χέρια  των τραπεζών !!! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ !!!


ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ !!!
ΘΕΜΑ ΑΚΙΝΗΤΑ 120000




ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου