Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Άνω κάτω η Βουλή για το περίφημο “e-mail” – “Να συνεννοηθεί η ΝΔ τι είναι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ” ΒΙΝΤΕΟ


Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Στρατούλη, με αφορμή τις συναντήσεις του Γιώργου Σταθάκη και του Γιάννη Μηλιού με τα ξένα funds στο Λονδίνο.

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τις συναντήσεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης με εκπροσώπους ξένων funds στο Λονδίνο, με αφορμή το «e-mail» που επικαλείται το protothema.gr και σύμφωνα στο οποίο περιγράφεται με αρνητική χροιά η συνάντηση όπου οι κκ. Σταθάκης και Μηλιός παρουσίασαν το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ..
Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ερευνητικά κέντρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:
«Κακώς είπα στην ομιλία μου ότι έχετε κάποιου είδους συνομιλία με τα ξένα funds», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε:
«Στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη και το καταλάβαμε πια, είναι ότι τα ξένα funds κατάλαβαν τι περνάμε εμείς κάθε μέρα και τι ακούμε κάθε μέρα στο κοινοβούλιο.
 .

.
Απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Στρατούλης τόνισε:
«Συνεννοηθείτε πια εκεί στη Νέα Δημοκρατία το τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και με ποια τακτική αντιμετωπίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Συνεννοηθείτε μεταξύ σας επιτέλους πως θα κάνετε αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Τη μία να λέτε ότι είναι ίδιος με εσάς, την άλλη να λέτε ότι είναι σκιάχτρο των λεγόμενων «αγορών» και των λεγόμενων «επενδυτών», συμπλήρωσε.


.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΚΟΜΠΡΑ




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου