Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η Μικρή Λέσβος στο σφυρί σε τιμή ευκαιρίας!







Ως ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάποιον «που λατρεύει το φρέσκο ψάρι, το ελαιόλαδο και το αεράκι του Αιγαίου» παρουσιάζει το νησί Μικρή Λέσβος το μεσιτικό γραφείο στο οποίο ο ιδιοκτήτης της έχει αναθέσει την πώλησή της.

Το νησάκι, που είναι γνωστό στους ντόπιους ως Πάμφιλο και εκτείνεται σε 65 στρέμματα, πωλείται αντί 800.000 ευρώ, τιμή που όπως επισημαίνεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», είναι μικρότερη από εκείνη που έχει ένα δυάρι διαμέρισμα στο Λονδίνο!
Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο νησί διαφημίζεται διεθνώς. Η πώλησή του,  πραγματοποιείται μέσω του μεσιτικού γραφείου Vladi Private Islands, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας και γραφεία σε Νέα Ζηλανδία, Καναδά αλλά και Κίνα.
Τέτοιες ευκαιρίες έρχονται πολύ σπάνια, σχολιάζει το γραφείο.
«Είναι ένα πολύ ξεχωριστό νησί. Τα νερά του είναι καθαρά και ήρεμα. Γλυκό νερό μπορεί να εξασφαλιστεί με τη δημιουργία εγκαταστάσεων συλλογής του βρόχινου νερού ή με σύστημα αφαλάτωσης» διευκρινίζει μιλώντας στην εφημερίδα η Σαμπίν Ρόλινγκερ, εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου.
Η νησίδα βρίσκεται απέναντι από το χωριό Πάμφιλα, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων, και προς το παρόν δεν κατοικείται. Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται στην αγγελία, μπορεί να εξασφαλιστεί οικοδομική άδεια για τον αγοραστή που θα θελήσει να δημιουργήσει εκεί το εξοχικό των ονείρων του. Τονίζεται, δε, ότι «είναι η πρώτη φορά που ο τωρινός Ελληνας ιδιοκτήτης του βάζει το νησί για πώληση στη διεθνή αγορά».

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΚΟΜΠΡΑ
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου