Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ασφαλίζει και θωρακίζει την ΑΕΡΑΜΥΝΑ του για ΕΠΙΘΕΣΗ Το ρωσικό υπουργείο άμυνας

rosia

Ένα νέο σύνταγμα εξοπλισμένο με το νέο αντιαεροπορικό σύστημα S-400 Triumf αναπτύχθηκε περιμετρικά της Μόσχας ανακοίνωσε εχθές το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


«Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας το παρόν διάστημα έχουν αναπτύξει τέσσερα συντάγματα εξοπλισμένα με το νεότερο αντιαεροπορικό σύστημα S-400 ώστε να διασφαλίσουν την Αεράμυνα της Μόσχας και της κεντρικής βιομηχανικής περιοχής», είπε πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Alexey Zolotukhin, όπως σημειώνουν στρατιωτικά πόρταλ.
Το σύστημα S-400 Triumf (SA-21 Growler για το ΝΑΤΟ)έχει μέγιστη εμβέλεια 400 χλμ. και μπορεί να αναχαιτίσει κάθε ιπτάμενο στόχο συμπεριλαμβανομένων και κεφαλών βαλλιστικών πυραύλων σε ύψη έως και 50.000 μ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου