Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ



Την ώρα που η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ θεωρεί "ασύμφορη" τις Κυπριακές Αερογραμμές, ανακοινώνει (επειδή έτσι τις επέβαλάν αυτοί που την ελέγχουν και προωθούν την πλήρην αποσταθεροποίηση εκ των έξωθεν,
ήτοι ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΆΓΝΩΣΤΟΙ) ΌΤΙ θα αγοράσει πλωτά μέσα για να προσέχουν την ΑΟΖ της Κύπρου, δηλαδή ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, όπως τότε στην ΣΜΥΡΝΗ και μάλιστα χωρίς ουσιαστικά στρατόν όπως δήλωσε απόψε η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΝ ΣΥΝΟΨΕΙ, οι αερογραμμές είναι ασύμφορες αλλά οι πλωτογραμμές για να προσέχουν τα πετρέλαια που δεν ελέγχουμε ουσιαστικά συμφορικά, μάλιστα δε θα αγοράσουν και αεροπλάνον, ΗΤΟΙ πάνε γυρεύοντας για να μας κατακόψουν οι Τούρκοι, ενώ η γη μας θα ανήκει στις τράπεζες που ελέγχουν Εβραίοι. Στην Τράπεζα (δήθεν) Κύπρου το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από Εβραίους και Κρυπτοεβραίους μυημένους δηλαδή στην Στοά..................
Θα μας σφάξουν ως Ελληνοκύπριους οι Τούρκοι αλλά τα εδάφη της Κύπρου θ' ανήκουν στους μετόχους και κύριους των τραπεζών!
Θα πταίνει άλλοι και θα εωφεληθούν άλλοι!
Θυμάστε που λέγαμε πως το κούρεμα καταθέσεων είναι κατάργηση των χρεών των Τραπεζών προς τους καταθέτες ήτοι κατάργηση των καταθέσεων με τις ευλογίες της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΝΑ ΤΑ ΉΡΘΑΝ! ΜΟΛΙΣ ΟΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!
Εν κατακλείδι, απειλούμε την Τουρκία με αμυντική πλωτή θωράκιση, λες και τα πετρέλαια θα είναι περισσότερον ιδικά μας από ότι τα Κατεχόμενα Εδάφη ή τις καταθέσεις που κούρεψαν.
Η Κύπρος θα προτάξει αντίσταση στην Τουρκία ενώ δεν μπορεί να απελευθερώσει τα εδάφη που της πήρε εν έτει 1974 μ.Χ. ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΥΤΗ;;;;
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου