Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Γιατί τους ενοχλεί ο Αλέξανδρος


3d85503a
Σε επίσκεψή του στην Τουρκία, ο Ομπάμα είχε δηλώσει προς τους Τούρκους ότι τους είναι ευγνώμονες, διότι το 1922, απέτρεψαν την ανασύσταση μιας αρχαίας αυτοκρατορίας….
Η αυτοκρατορία ήταν αυτή η Βυζαντινή η οποία και θα επαναδημιουργείτο σε ενδεχόμενη νίκη του ελληνικού στρατού.
Η αρχαιολόγος Σουλβατζή, διαρκώς δηλώνει ότι δεν θέλαν να βρεθεί η σωρός του Αλέξανδρου, διότι όπως της είπε ο Πάγκαλος, αυτό θα ενίσχυε τον ελληνικό εθνισμό και θα δημιουργούσε προβλήματα…Σε ποιους;;;; Οχι στους έλληνες βέβαια.
Έκτοτε για να αποτραπεί αυτός ο κίνδυνος, ο κίνδυνος της δημιουργίας του εθνισμού και της αυτοκρατορίας, οι υπηρέτες των ξένων δυνάμεων περάσαν νόμους υπέρ πολιτογράφησης των αλλογενών, νόμους για να τους χτίζουν τζαμιά και για να είναι βέβαιο ότι θα αποτραπεί μια και καλή αυτός ο κίνδυνος των ελλήνων, ψηφίσαν και το αντιρατσιστικό, ενώ ταυτόχρονα φροντίσαν να μας χρεώσουν μέχρι 20ης γενεάς…έτσι για μην γίνει κανα λάθος στον σχεδιασμό, παρόμοιο με αυτό του 21….
Ο Αλέξανδρος τους ενοχλεί… Η ύπαρξη έστω και ενός τάφου, ενός λειψάνου του, θα αναστήσει το ηθικό και ψυχικό λείψανο του έθνους μας είναι μέγιστος κίνδυνος για τους άθλιους αμερικανοσπουδαγμένους των Αθηνών
Οι κρατούντες πρέπει να κάνουν λοιπόν, το προδοτικό τους καθήκον προς αυτούς που τους εγκατέστησαν στην εξουσία, ενώ ήταν ανίκανοι ακόμα και πιτσαρία να τρέξουν….χωρίς φυσικά να πέσει το προδοτικό τους προσωπείο…
Έχουμε τονίσει απο την πρώτη στιγμή τον τρόμο που τους διακατέχει…είναι η στιγμή που αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι ο σχεδιασμός τους δεν αποτελεί παρά πράξη θεατρικού έργου, τύπου φάρσας…και αυτοί είναι οι κακοι ατάλαντοι κλόουν
Διαβάστε τι γράψαμε απο την πρώτη στιγμή και προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά τους ενδιαφέρει όλους…κλικ ΕΔΩ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




ΚΟΜΠΡΑ
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου