Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΕ ΟΥΣΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ανέφερε σε ομιλία του στη Βουλή για το Αγροτικό.

Είχε προηγηθεί πριν  ο Νόμος για την Επιστράτευση Εξπρές του Καστανίδη για τους οδηγούς φορτηγών....


  ο ίδιος υπέγραψε την απόφαση για την πολιτική επιστράτευση των καθηγητών και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα ετοιμάζονται τα δελτία ατομικής πρόσκλησης τα οποία θα σταλούν  σε όλους τους καθηγητές της Δ.Ε.Κι όμως ο Αντώνης «πρώην μωρό της Άννας Βίσση» Σαμαράς, αναφέρθηκε μέσα στην Βουλή των Ελλήνων για τις επιστρατεύσεις εργαζομένων από την προηγούμενη κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τις ... χουντικές! Δείτε το βίντεο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΤΕ

.
Πάντα συνεπής στον λόγο του... Πάντα.
«Εσείς πετάτε στα σκουπίδια το κοινωνικό συμβόλαιο, τινάζετε στον αέρα κάθε αντίληψη δικαίου, ανατρέπετε κάθε ισορροπία και εναποθέτετε τις ελπίδες σας σε κοινωνικούς αυτοματισμούς που δεν λειτούργησαν ποτέ. Σας καταγγέλλω ότι με την πολιτική σας πυροδοτείτε κοινωνικές εκρήξεις. Δυναμιτίζετε την ελληνική Κοινωνία, αφού παραλύσατε πρώτα την ελληνική Οικονομία. Μέχρι τώρα προκαλέσατε στον ελληνικό λαό «σοκ και δέος». Τώρα δημιουργείτε όλο και περισσότερη οργή.» Τάδε έφη Αντώνης Σαμαράς!
Και τι δεν έλεγε
 οταν ηταν αντιπολιτευση ο Σαμαρας! Ντροπή του.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ
Ορισμός λαικιστή: "Αυτός που υπόσχεται ευήκοα πράγματα και πράττει άλλα". Υπ' αυτήν την έννοια λαικιστές είναι μόνο ο Σαμαρούλης, ο μπενούλης και ο κουνελάκης. Άλλα υποσχέθηκαν και άλλα έπραξαν. Κι αν για τους 2 πρώτους ο λαικισμός είναι το alter ego τους, τι να πούμε για την ΔΗΜΑΓ(ωγεία)!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΕΚΛΟΓΕΣ;

Πέντε χιλιάδες σάκους παρήγγειλε το ΥΠΕΣ, γεγονός που δέιχνει ότι η κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές πιθανότατα άμεσα, καθώς τα μηνύματα που της έρχονται από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας δεν της δίνουν πολλά περιθώρια επιπλέον πολιτικής επιβίωσης.
Μία απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις 12 Νοεμβρίου το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο το οποίο χαρακτηρίζεται «κατεπείγον - εκλογικό» και με αριθμό πρωτοκόλλου 43955 προχώρησε στην παραγγελία 5000 εκλογικών σάκων.
Η δικαιολογία, όπως αναγράφεται στο επίσημο έγγραφο, είναι οι επαναληπτικές εκλογές στους δήμους Ειδυλλίας, Καισαριανής και Τροιζήνας - Μεθάνων.
Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ο αριθμός των εκλογικών σάκων που παραγγέλθηκαν, καθώς στους εν λόγω δήμους οι εκλογικές περιφέρειες μετά βίας ξεπερνούν τις 100...
Το συνολικό νούμερο παραπέμπει σε εκλογές σε όλη τη χώρα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




ΚΟΜΠΡΑ









.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου