Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Την πατήσαν οι πολιτικοί υπάλληλοι της Αγγλίας με την Αμφίπολη….
Όλα καλά τα είχαν προγραμματίσει εδώ και δεκαετίες…

Υπηρεσία παράχωσης αρχαιοτήτων είχαν φτιάξει στο υπουργείο πολιτισμού, μη τυχόν και ξεπηδήσει κάτι απο τα σπλάχνα της Ελλάδος και αρχίσει και ξυπνα ο Ραγιάς και πάρει τα πάνω του…
Οι παλιοί εντολοδόχοι της καταστροφής, ως υπουργεύοντες στο πολιτισμού, είχαν και κάποιο επίπεδο σκέψης και κάποιον έλεγχο στο να γίνεται σωστά η δουλειά….
Το πρόβλημα ξεκίνησε με τους κακούς μαθητές που τους διαδέχθηκαν…
Αυτούς που για να πάρουν ένα πτυχίο παρααρλουμπολογίας, πολιτικές επιστημες και ιστορία της τέχνης τα λεν …έχει και άλλα ο μπαχτσές, έπρεπε να ξενιτευθούν.
Τα τυπάκια αυτά διετέλεσαν ως διαδρομιστές και χομπίστες σε θέσεις του υπουργείου πολιτισμού….κάτι σαν Λιάπης σε νέα έκδοση και εκεί χάθηκε λίγο ο έλεγχος και στην Αμφίπολη αντί να παραχώνουν….σκάβαν, αλλά τους έπεφτε μακρυά των βασιλικών βαφτισιμιών και του Αντωνάκη και έτσι τους ξέφυγε.
Όταν έσκασε η βόμβα ήταν πλέον αργά…
Πάνω που μας πείσαν ότι ο Νώντας είναι Κική, ο Νιγηριανός είναι έλληνας και οι Σκοπιανοί μπορούν να λέγονται και Μακεδόνες….έσκασαν μύτη τα ευρήματα και άντε τώρα να βρείς νέα ριάλιτυ για δουλέψεις τα βόδια της περιοχής ….
Τώρα παίζουν το άλλο σενάριο…. Έχει συληθεί ο τάφος…μας προλάβαν άλλοι….κοκ
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους…..
Όμως ότι και να κάνουν, θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις…να είναι βέβαιοι για αυτό.
Ως τότε ας δούμε τα τελευταία δείγματα υπουργών πολιτισμού…που τα θαλάσσωσαν.Σίγουρο ποντάρισμα για τους φίλους μας. Η παρουσία στο Υπουργείο Πολιτισμού εγγυάτο …ότι τίποτα δεν θα ξεθαφτεί, καθ ότι προέρχεται απο σταθερή δεξαμενή πολιτικών…Το μέγεθος του ανδρός…ΕΓΓΥΗΣΗ
images

Εγγύηση παράδοσης και καταγωγής…Ο άνθρωπος που με δυσκολία καταλάβαινες τι λέει, βαφτιστήρι του Τέως. Όταν όλα σου έρχονται εύκολα  για μια ζωή…δύσκολα  θα τα καταφέρεις και  στην μικρότερη αποστολή, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι, στην κυριολεξία , ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΕΘΝΙΚΗΣ ) ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ …Αποτέλεσμα;;; Κάποιοι συνέχισαν να σκάβουν
images (1)

Απο τον έναν στον άλλο…Από τον Λιάπη παρέλαβε ο Αντώνης…. Το παιδί που για να σπουδάσει …κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι, έπρεπε να πάει στο Γιούσα και εκεί κατάφερε να ανοίξει …πιτσαρία, η οποία και προφανώς έκλεισε…Η βόμβα της Αμφίπολης θα σκάσει στα χέρια του, ακυρώνοντας τις αντιρατσιστικές μεθοδεύσεις για το Μακεδονικό και προφανώς κανοντάς τον να απορεί στο τι δεν έπραξε καλά στο Υπουργείο Πολιτισμού…
samaras_8

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




ΚΟΜΠΡΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου