Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτες εικόνες απο την βροχή στον Πειραιά,Νίκαια,Μενίδι ΦΩΤΟ και Βίντεο

Βιβλική καταστροφή στη Νίκαια όπου το ποτάμι ξεχείλισε και πέρασε κυριολεκτικά μέσα από την πόλη με τις εικόνες να είναι πραγματικά πρωτοφανείς.

Στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και 25ης Μαρτίου υπάρχει μια τεράστια καραμπόλα είκοσι με τριάντα αυτοκινήτων τα οποία παρέσυραν τα ορμητικά νερά και κυριολεκτικά πέταξαν το ένα πάνω στο άλλο.
Το σκηνικό καταστροφής συμπληρώνεται από τις τεράστιες ζημιές που υπάρχουν σε καταστήματα της περιοχής με τους ιδιοκτήτες να κάνουν λόγο για ζημιές από 70 -100.000 ευρώ.


Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι το νερό έφτασε έως και τους 70 πόντους, ενώ κυριαρχεί η οργή για τα βουλωμένα φρεάτια και τα έργα που δεν έγιναν ποτέ.
Πλημμυρισμένοι δρόμοι και στο κέντρο του Πειραιά:

. .
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΦΡΕΑΤΙΑ ΦΡΑΓΜΕΝΑ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΠΤΩΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ
ΑΡΚΕΙ....ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ...ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΚΑΤΑΘΕΤΩ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΗΒΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΝΕΡΟ...ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ  ΑΠΕΓΚΛΩΒΗΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ  ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου