Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Κακός ηθοποιός ο Σαμαράς, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πώς σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση την ομιλία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας


«Κακό ηθοποιό» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας την ομιλία του στην εκδήλωση για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.
«Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την καταστροφή που υπέστη η χώρα μας ως συνταγή επιτυχίας που πρέπει να συνεχιστεί, τότε ή έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή το λέει για να κοροϊδέψει. Φαίνεται πως ο κ. Σαμαράς κάνει και τα δύο και μάλιστα παίζοντας ως κακός ηθοποιός», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
Όπως σημειώνει, «νέο δεν μπορεί να είναι κάτι το παλιό, το αποτυχημένο, το αντικοινωνικό, καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με μια νέα Ελλάδα».
«Δεν μπορεί να είναι νέα η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της ανεργίας, των λουκέτων και των χαρατσιών. Ο κ. Σαμαράς εκφράζει το παρελθόν του φαύλου δικομματισμού και το αντικοινωνικό παρόν του μνημονίου» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου