Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΤΕΡΑΤΩΔΙΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ..ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΕΣ ΔΟΝΤΙΑ,ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ,ΕΣΥΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑΝΚ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Πόλεμος στην Ευρώπη…ο μισορωσισμός των φιλοευρωπαιστών ναζιστών δεν έχει όρια. Στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ ανακαλύφθηκαν στις 3 Οκτωβρίου τα σώματα των ανδρών της πολιτοφυλακής σε άθλια κατάσταση.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν οι σωροί 3 νεκρών που αιχμαλωτίστηκαν ζωντανοί. Τους είχαν βγάλει τα δόντια με τανάλια, τα πόδια τους ήταν δεμένα με χοντρό σύρμα και τους είχαν δέσει σε τανκ του ουκρανικού στρατού που τους έσερνε προς διαπόμπευση στο χώρο του αεροδρομίου μέχρι να αφήσουν κατ΄αυτόν τον πλέον επώδυνο και βασανιστικό τρόπο την τελευταία τους πνοή.
BGLJL
Ο Μαξίμ Σεφτσένκο , μέλος του Ρωσικού Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Κοινωνία των Πολιτών κλήθηκε να πραγματοποιήσει αυτοψία στα βασανισμένα πτώματα. Ο ίδιος δήλωσε ότι τα σώματά τους τα είχαν δέσει στο τεθωρακισμένο που τους έσερνε ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί και υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες γι αυτό.
N MKNK
Ο διοικητής των μυστικών υπηρεσιών της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, ο οποίος έχει την κωδική ονομασία “συγγραφέας” δήλωσε :
Τα σώματα των παιδιών ήταν ακρωτηριασμένα ,τους είχαν αφαιρέσει βιαίως τα δόντια και σίγουρα είχαν υποστεί ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί πολλά χλευαστικά βασανιστήρια.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

.
Το lifenews αναφέρει ότι κοντά στο ορυχείο Kommunarka βρέθηκαν και νέοι τάφοι αμάχων που ανήκουν σε άτομα που δολοφονήθηκαν αιφνιδιαστικά καθώς έχουν πυροβοληθεί πισώπλατα και πολλοί από αυτούς κρατούν ακόμη το κινητό τηλέφωνο στα χέρια τους. Πρόκειται για γυναίκες εκ των οποίων η μία έχει ακρωτηριασμένο το ένα στήθος και σχισμένη από κάτω ως πάνω την κοιλιά. Επίσης, βρέθηκε θαμμένη μιά έγκυος κι έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι ενώ είχε δεμένα τα χέρια.
Ο πρωθυπουργός του Ντονέτσκ Α.Ζαχαρένκο δήλωσε ότι “σε όλους τους ομαδικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν μετά την υποχώρηση των ουκρανικών στρατευμάτων σε Τelmanovo,Υenakievo, Starobechevo και άλλους οικισμούς υπάρχουν αποκεφαλισμένοι και ακρωτηριασμένοι”. Πρόσθεσε ότι  από ορισμένες σωρούς έχουν αφαιρεθεί τα εσωτερικά όργανα προφανώς για εμπορία οργάνων που εντάσεται στο γνωστό σκάνδαλο που ταλανίζει τον ουκρανικό στρατό περί των “μαύρων μεταμοσχέσεων”.
Όσον αφορά τις φοβερές μάχες για τον έλεγχο του αεροδρομίου του Ντόνετσκ χθες ο διοικητής της πολιτοφυλακής με το ψευδώνυμο Μοτορόλα ανακοίνωσε ότι παρά τους νεκρούς υψώθηκε η σημαία της Νέας Ρωσίας πάνω από τον τερματικό σταθμό του αερολιμένα. (LIFE NEWS ,rusvena)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου