Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Στήνεται σκηνικό εθνικής τραγωδίας με τους Τούρκους…;

Η κυβέρνηση πριονίζει τον Χαρδούβελη που διόρισε(!)στην πιο κρίσιμη συγκυρία της μεταπολίτευσης! Αυτό ισοδυναμεί με εθνική προδοσία…

Η ίδια η κυβέρνηση υπονομεύει τον υπουργό Οικονομικό που διόρισε η ίδια στην πιο κρίσιμη συγκυρία για την χώρα-όταν ο Χαρδούβελης διαπραγματεύεται με την Λαγκάρντ την έξοδο από το Μνημόνιο.
Το φιλοκυβερνητικό Πρώτο Θέμα στο πρωτοσέλιδό του υποστηρίζει απαξιωτικά ότι ο Χαρδούβελης βρίσκεται υπό την κηδεμονία των Στουρνάρα, Παπασταύρου και Λαζαρίδη, ενώ το ΒΗΜΑ κάνει λόγο για πόλεμο Στουρνάρα-Χαρδούβελη σε ρεπορτάζ της Δήμητρας Κορυστάλλη.
” Το κεφάλι του υπουργού Οικονομικών «παίζεται» από τις πρώτες ημέρες του ανασχηματισμού σε επάλληλα σενάρια καρατόμησης του…”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μιλάμε για την απόλυτη απόδειξη του κυβερνητικού αμοραλισμού αλλά και πρωτοφανούς κυβερνητικής ανικανότητας.
Εάν ο Χαρδούβελης είναι άχρηστος και δεν έχει ικανότητες διαπραγμάτευσης γιατί του αναθέσατε ένα τόσο κρίσιμο υπουργείο;
Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση υπονομεύει τον υπουργό της, οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και στήνουν σκηνικό κρίσης αλά Ιμια με αφορμή της έρευνες της Κύπρου για πετρέλαιο.
Είναι τέτοια η αμηχανία των κυβερνώντων οι οποίοι μας οδηγούν και σε εθνική τραγωδία που δεν τολμούν να αντικαταστήσουν τον έμπειρο Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι πιο βρώμικο σε βάρος του τόπου: Εκτός κι αν φλερτάρουν με την εθνική τραγωδία για να κόψουν τον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία…


hellaspress-angel.blogspot.gr
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου