Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Σηκώστε το κεφάλι ψηλά.Το μήνυμα του πιλότου που συγκλόνισε τους Έλληνες ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα του πιλότου που συγκλόνισε τους Έλληνες: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά
ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα του πιλότου που συγκλόνισε τους Έλληνες: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά
Εντυπωσιακές εικόνες απόλαυσαν όσοι παρευρέθησαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η πολεμική αεροπορία παρουσίασε επίδειξη δεξιοτεχνίας με αεροσκάφος F16, με την επωνυμία «ΖΕΥΣ», της 115 πτέρυγας μάχης.
Ο Σμηναγός Σωτήρης Στράλης, μέσα από το πιλοτήριο, ευχήθηκε  χρόνια πολλά λέγοντας: "Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και σας καλεί για άλλη μια φορά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά" είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:
. .
 Λίγο μάλιστα πριν ολοκληρώσει την επίδειξη, πραγματοποίησε πτήση σε πολύ χαμηλό ύψος, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και αποσπώντας το χειροκρότημα των επισήμων, μεταξύ των οποίων και του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων παιάνιζε τον Εθνικό μας Ύμνο
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Μήνυμα στον ελληνικό λαό έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. «Σήμερα ο ελληνικός λαός αγωνίζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι με ενότητα, αλληλεγγύη και αγάπη να ξετυλίξουμε τις αρετές, που ξετύλιξαν εκείνοι που σκοτώθηκαν στα βουνά. Αν ξετυλίξουμε τις αρετές θα ξεπεράσουμε την κρίση. Η κρίση δεν θα μας νικήσει», επεσήμανε ο Κάρολος Παπούλιας.
Για να καταλήξει: «Υποφέρουμε, αλλά πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να ξεπεράσουμε την κρίση».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, κ. Παπούλιας απευθύνθηκε στον κ. Μπουτάρη και αστειευόμενος τον ρώτησε: «Πίνουμε κανένα ποτηράκι;». «Όχι, το 'χω κόψει, δεν το πλησιάζω καν» απάντησε με τη σειρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος μάλλον αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου