Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΝΕΟΝ ΣΥΣΣΤΗΜΑΝ: ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΕΟΝ ΣΥΣΣΤΗΜΑΝ: ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
.
Με όσα ακούμε και γινόμαστε μάρτυρες καθημερινώς σε Ελλάδα, Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο είναι πλέον πέραν από πασιφανές ότι δεν υφίσταται Δημοκρατία. Το κατάστημα/σύσστημα γράφει απ’ έξω δημοκρατία αλλ’ από μέσα είναι Ολιγαρχία του Σιωνισμού, Ολιγαρχική Δικτατορία, Αυθαιρεσιοκρατία, Αναρχοκρατία, Ισχυροκρατία, Συνομωσιοκρατία.
Το ‘χω ξαναπεί, θυμάμαι μία κινηματογραφική ταινεία όπου ένα κατάστημα έγραφε απ’ εξώ Αισθητικός αλλά μέσα άνοιγες μία θύρα και ήταν τα γραφεία της Μαφίας…. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν με την δημοκρατία, για όσους μελέτησαν η δημοκρατία ήταν το αυστηρότερο και όχι το αυθαιρετότερο σύσστημα διότι δεν είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους πολίτες/ανθρώπους, ακόμη και ήρως φυλακίστηκαν ή εξωστρακίστηκαν που έσωσαν την Αθήνα όπως οι Μιλτιάδης, Θεμιστοκλής κ.α. όπως έγινε και με τον Κολοκοτρώνη κ.α., αυτά για το προοίμιον προχωράμε στο ζουμί….
.
Είχα πει προς των εκλογών το εξής: «το πόρισμα εξετελέσθην αποχή ή συμμετοχή = ο ίδιος συντελεστής». Πριν προχωρήσω θα είπω ότι κάθε σύσστημα είναι αγαθόν εάν πράττουν αγαθώς οι συντελεστές του, π.χ. ο Κλεόβουλος ο Λίνδιος τύρρανος της Λίνδου της Ρόδου ήταν αγαπητός επειδή δεν τυρράνευε, είπε δε και το «ανήκουστον» «παν μέτρον άριστον».
.
Επειδή, όποιον και αν ψηφίσουμε είναι στο κόλπον πρέπει να συνάψουμε σύσστημα εκτός κόλπου, που να το αποκλείει εκ της ίδιας της οντότητας του συσστήματος, λύσεις υπάρχουν πολλές και τις έχω εκφράσει κατά καιρούς, ενώ η προέκταση τους είναι κατοχυρωμένη και πρόκειται να εκδοθεί αν το θελήσει ο Θεός!
.
Σήμερα θα εξηγήσουμε μία λύση ή παράμετρο της γενικής λύσης, την ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ικανή να σκοτώσει το σύσστημα των πολιτικών που είναι όλοι τους στο κόλπον πριν καν μάθουμε τα ονόματα τους.
.
Η πλειοψηφία δεν είναι πλειοψηφία επειδή ψηφίζει ψεύτες, απατεώνες, λαοπλάνους, ρήτορες, μάγους του λόγου, υποκριτές της γοητείας και της γητειάς. Ως εκ τούτου, η πλειοψηφία ψηφίζει ωσάν στραβή αυτονομιζόμενη ότι γνωρίζει, τα ίδια και η μειοψηφία, δηλαδή ο λαός κοιμάται κυριολεκτικά.
.
Δημοκρατία είναι υπεράνω όλων επίγνωση του τι ψηφίζεις και όχι βάσει γοητείας, ιδιοτελικού συμφέροντος και αδιαφορίας, πως τα σκοτώνουμε όλ’ αυτά; Με την ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ποίος σας είπε ότι η Δημοκρατία ότι είχε να πει το είπε; Λάθος έχει προέκταση, εξέλιξη = αληθινή εξέλιξη και όχι ωσάν αυτή που σας τάζουν αυτοί που σας περιπαίζουν, εκμεταλλεύονται και κάνουν συνεργούς άμεσα ή έμμεσα στο έγκλημα και εσείς το γνωρίζετε αλλά κάνετε τις «πάπιες».
.
Αντί λοιπόν η ψήφος να είναι μυστική και κερδισμένη από την ψηφοθηρία = ψηφοζητιανιά/ψηφεπετεία των απατεώνων να γίνει το αντίστροφον το οποίον είναι και το σωστόν. Όταν πας στην τράπεζα εγγυήσαι ότι αν δεν πληρώσει ο δανειστής πληρώνεις εσύ, το ίδιον και στην υποψηφιότητα, όχι πια ανευθυνότητα.
.
Κατά συνέπεια, αντί να ψηφίζεις μυστικά ώστε να ψηφίζεις αδιάφορα, θα υπογράφεις εγγύηση υπέρ του εκλεκτού σου και αφού θα υφίσταται ένας λακωνικός νόμος περί του τι είναι πατριωτισμός και τι προδοσία, τι ελευθερία και τι αυθαιρεσία, τι αγαθόν και τι κακόν και μέχρι πού είναι ανεκτόν το κακόν, π.χ. η ομοφυλοφιλία είναι ανεκτή αλλά όχι να διαφημίζεται επειδή είναι ασθένεια όπως και ο αλκοολισμός, ο παιδοβιασμός απαγορεύεται κ.ο.κ..
.
Ώστε, όταν ο εκλεκτός προδώσει, κλέψει, απατήσει το Κράτος να το πληρώνουν οι ενυπόγραφοι εγγυητές και γιατί αυτόν; Για να μην ψηφίζει ο καθένας αυθαίρετα, αλλά να το ψάχνει, να φοβάται μαζί και ο εκλεκτός και να γίνονται όλοι ευμορφωμένοι στην δημοκρατία, την υπευθυνότητα, την αντιδιαφθορά, αντιδιεκτροπή, αντιδιεκφυλισμό, αντιεκλελυσμό, τον σεβασμό στον άνθρωπο αλλά όχι στα κουσούρια!
.
Μόνον αν ο ψηφοφόρος έχει την ευθύνη της επιλογής του θα ψηφίσει υπεύθυνα….
.
Μόνον αν ο ψηφοφόρος θα έχει συνέπειες για την επιλογή του θα ψηφίσει ως ευ+άνθρωπος και όχι ως ζώον εξ οιασδήποτε αιτίας….
.
Μόνον αν ο ψηφοφόρος θα πρέπει να πληρώσει θα ψηφίσει με γνώμονα το δίκαιον αντί του άδικου, της εμπάθειας και της ιδιαίτερης προτίμησης όποια και αν είναι αυτή….
.
Μόνον αν ο ψηφοφόρος θα φοβάται ότι θα κοπεί ο κώλος του θα γίνει άνθρωπος…. Η Δημοκρατία στην αρχαιότητα έγινε για να συγκρατήσει τα πάθη, τα πλεονεκτήματα, τις ικανότητες, που θα έβλαπταν, αρχή του νόμου ο φόβος, ο άνθρωπος χωρίς κάτι να τον φοβίζει γίνεται έρμαιον των υπεραισχρότερων ενστίκτων του άμεσα ή σταδιακά και ήδη πήραμε την κατιούσα….
.
Τότε, τα κόμματα θ’ ατονίσουν και θα χαθούν πλήρως, η υπογραφή θα γίνεται με γνώμονα την εντιμότητα του υποψήφιου όπως έπρεπε να γίνεται πάντοτε. Ο δε υποψήφιος θα φοβάται την οργή και την εκδίκηση ψηφοφόρων του και μη ψηφοφόρων του, τι επιλογή έχει για να είναι απατεώνας ή υπάλληλος ξένων πλούσιων και συνομωτών; ΚΑΜΜΙΑ!!!! 
.
Είχα πει πως αν καθιερώνετο μία ημέρα ανά έτος όπου ο καθείς θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να τιμωρρείται θα γίνοντο τα αίσχιστα, ήτοι εκατομμύρια φόνοι, κλεψιές, απάτες, βιασμοί κ.α.. Αυτός είναι ο άνθρωπος σήμερα ένας υπεραπάνθρωπος!!!!
.
Ελευθερία νοείται η αυτόβουλη πράξη εντός του πλαισίου του δικαίου εκτός αυτού είναι το άνδρον της ακολασίας, της αδικίας, της πλάνης ήτοι η Αυθαιρεσιοκρατία και εκεί μας οδηγούν για να μας εξευτελίσουν όλους, εμείς οι Χριστιανοί καλούμε τούτο ως Σατανισμός, άλλοι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του Σατανά αλλά αν είναι φιλοδίκαιοι θα πρέπει να επικροτούν τις αλήθειες που έρχονται από αλλόθρησκους, αλλόπιστους κ.α. όχι να κρίνουμε αν κάτι είναι αλήθεια ή ψεύδος από την ρατσιστική προκατάληψη της πίστης κάποιου, βεβαίως αυτόν ισχύει και για τους Χριστιανούς και επίσης το να λέγει κάτι κάποιος είναι απλόν το να το εφαρμόσει είναι το ζητούμενο. Η πρόταση μου είναι τέτοια που αν εφαρμοστεί ως Νόμος όποιος δεν την εφαρμόζει θα έχει αυτόφορες συνέπειες ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
.
Υποσημείωση: Η ιδέα της ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή όπως άλλως πως εμφανιστεί είναι πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα, κατοχυρωμένη και προορισμένη να εκδοθεί σε βιβλίον, οποιαδήποτε αναφορά σ’ αυτήν πρέπει ν’ αναφέρεται ο συγγραφέας, όχι από ματαιοδοξία αλλά για να μην κλαπεί και για υφίσταται υπούθυνη απάντηση σε ο,τιδήποτε προκύψει περί τούτης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου