Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η παρδαλή παρέλαση της πολιτικής....



Η παρδαλή παρέλαση της πολιτικής....

η πολιτική είναι ασθένεια χειρότερη από οιανδήποτε ανομαλία, ως προς τον Ελληνισμόν τον αποδομεί χιλιετηρίδες.


Αν θέλεις να νόμιμος και ειδωλατρευμένος προδότης, καταδότης, μειοδότητης, ριψασπίδης, ψεύτης, απατεώνας, ανήθικος, απάνθρωπος, δεν έχεις παρά να σπουδάσεις την ασθένεια της πολιτικής.

Η ψυχολογία θεωρεί την κιναιδοφιλία αρρώστια όπως τις άλλες και πρέπει να είναι κατανοητόν εξ όλων αλλά η πολιτική είναι εξαρρωστοποίηση δηλαδή αυτοθελούμενη προδοσία, πέστε μου έναν καλόν που μας έφερε η πολιτική.

Οι πολιτικοί προδίδουν και καλούν τις ανήθικες πράξεις τους διάπραξη του εφικτού, λάθος και βλακεία, με αυτές τις λέξεις καλύπτουν τα εγκλήματα και τις αυθαιρεσίες τους.

Διά να αποφευχθεί η πολιτική θα έπρεπε να είχαμε κώδικα τιμής ως προς το τι επιτρέπεται και τι μη από τα έντοπα προϊόντα έως την εξωτερική διασυναλλαγή σ' εθνικό επίπεδο ώστε να μην επιτρέπεται σ' αυτά τα τέρατα της αντιάνθρωπης προδοσίας να μας λοιδωρούν. Ο πλανήτης μολύνθηκε από τους πολιτικούς και επηρέασε καθοριστικώς όλα τα επαγγέλματα, η βαβυλώνα η μεγάλη κατά τον Ιώαννη τον Θεολόγον, αυτή που κάποτε θ' απαγορευτεί όταν πλέον δι' αυτής ο Σιωνισμός του Αντίχριστου θα καταστεί παγκοσμιοκράτης.

Η πολιτική έχει δύο πυλώνες, να κατακτείς και ερημώνεις όταν μπορείς και να δέχεσαι την κατάκτηση και την ερήμωση όταν είσαι ο αδύνατος ή ο εξαγορασμένος ή μυημένος στα μυστικά των εχθρών. Μόνον οι Ιουδαίοι προσυνένωσαν πολιτική, θρησκεία και εθνικότητα δι' αυτού έφεραν αποτελέσματα και το έκαναν με την συρρώρευση χρήματος, ενώ κατόπιν δημιούργησαν όσον ήθελαν επειδή πλέον το χρήμα κατάντησε εικονικό. Η τεχνολογία είναι φυσικός σύμμαχος τους επειδή την εξαγοράζουν ώστε να καταστρέφουν με μαγικά μέσα την φυσική ανδρεία.

Η τεχνολογία επαυξάνει όποιον την κατέχει επί 1000 φορές, και την έχουν οι άδικοι, οι δίκαιοι δεν είχαν τα χρήματα στα χέρια τους.... Ζούμε την εποχή της αποθέωσης της τεχνολογικής πολιτικής!


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη


 

* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου