Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κυρίες και Κύριοι, (ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) .





Κυρίες και Κύριοι, (ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)
.
Τι είναι η δημοκρατία (όπως κατέληξε ως κάθετη = κομματοκρατία) που τόσον πολύ θεοποιήσατε και αποδεκτήκατε;

.
Είναι η αναγκαστική έμμεσα με το ζόρι ψηφοφορία μασσώνων ή κατά την προεδρική ψηφοφορία ένος εκ των μασσώνων ή έστω ενός εκ των συνομωτών! Αυτόν είναι όλον κυρίες και κύριοι, όπως λέγει και η ελληνοκυπριακή παροιμία: "ό,τι και να επιλέξετε η κκελλέ (κεφαλή) σας εν μες στην βούρκαν (ασκόν/σακκούλλαν)".
.
Όσον διά την φάρσα της ιερόσυλης λέξης ευρωεκλογές ψηφίζετε νόμιμα τους κατοχικούς δεινάστες σας. Ειδικά εδώ δεν πρέπει να ψηφίζετε ή δε μη είστε αξιοθρήνητοι.
.
Δημοκρατία κυρίες και κύριοι είναι με υπερλακωνικά λόγια η οριζόντια ψηφοφορία, αν δεν υφίσταται ως αύτη δεν είναι καν, ώστε να μην υποψηφίζετε κομματοκρατία (ολιγαρχία) και οργανωμένα σύνολα πολιτικής μαφίας, ψηφοφορία ανά έτος ώστε ο βουλευτής να μην γίνεται καρεκλοκενταυρος της ολιγαρχικής εξουσίας και να φοβάται πως αν δεν τηρήσει τον λόγον του γρήγορα θ' ανατραπεί διότι ναι περί ανατροπής πρόκειται, κανένας δεν δικαιούται συμμετοχή εις την ψηφοφορία πέραν των πέντε μονοετών αναμετρήσεων συνεχομένων ή μη ώστε να υπάρχει ευρεία συμμετοχή των πολιτών και όχι πέντε Χ πέντε = 25 έτη ολιγάρχης, οι βουλευτές δεν έχουν άσυλον και δεν υπάρχει πρόεδρος/πρωθυπουργός με το αυτεξούσιον διότι δεν νοείται δημοκρατία ώστε η βουλή να ψηφίζει κόμμαν ράμμαν όπως λέμε εν Κύπρω την εσωτερική και εξωτερική πολιτική και να είναι υπεύθυνη με κοφτούς λακωνικούς νόμους αδίκαστης φυλακίσεως ακόμη και εκτελέσεως. Η δημοκρατία ήταν το σκληρότερον αλλά προς όλους σύσστημα και όχι χαλουβάς όπως είναι σήμερα με δύο μέτρα και δύο σταθμά ώστε να ευνοούνται οι εντός του κύκλου συνωμότες.
.
Τι λέτε ότι είσαστε δημοκράτες; Το ξέρετε ότι πρωτάρχικοι νόμοι της δημοκρατίας ήταν όταν αυτή υπήρχε η άμεση αδίκαστη εκτέλεση των προδοτών διά πνιγμού, λιθοβολισμού, σφαγής; Θα μου πείτε μα είσαι Χριστιανός, ναι αλλά η δημοκρατία δεν είναι Χριστιανισμός είναι σύσστημα επιβίωσης της συνοχής ενός λαού, άλλωστε εκτελέσεις έκανε και το βυζαντινό χριστιανότροπον δήθεν κράτος. Όταν φοβάται την εκτέλεση ο κλέφτης τις πλείστες των περιπτώσεων δεν θα κλέψει ή δεν θα συμμετέχει στα κοινά ευχαριστώ κυρίες και κύριοι,
.
τόσον δύσκολον είναι να ζητήσετε αυτά τα απλά δίκαια αιτήματα σας; Η απειλή θανάτου συνετίζει και είναι ασφαλιστικη δεικλίδα.
.
Χαίρετε κυρίες και κύριοι,
.
σας τα λέγω αυτά διότι σύντομα θα τα χρειαστείτε,
.
και πάλιν ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου