Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Έχουν υποθάλψει εσχάτη προδοσία ..και τα καθίκια έχουν το θράσος να βάζουν και για υποψήφιοι.(δες εδω ποιοί ειναι)



Να ξέρεις  ότι   όλοι  οι μέχρι στιγμής  υποψήφιοι που  εσύ καλεισαι  να επιλέξεις να σε κυβερνήσουν  , είναι καθικια   και καθάρματα   . Και οτι εχουν βαμμένα ηδη τα χερια τους με το αιμα των γονιών και των παιδιών σου .
Καθώς έχουν εις βάρος των παιδιών σου  υποθάλψει δικογραφια  εσχάτης προδοσίς .Και τα καθίκια έχουν το θράσος να βάζουν και για υποψήφιοι) ...  δες ,,,  ισχυει     η από ει η Γ13\374 από 23\9\13 (ανοιχτη)  δικογραφία εις βάρος των για το κακούργημα της σύστασης ,της δράσης από κοινού ,δόλο , πρόθεση  και  συνέργεια σε εσχάτη προδοσία . Ενώ ,  η εσχάτη προδοσία είναι κακούργημα διαρκές , διώκεται αυτεπάγγελτα(και κατά άπαντος υπευθύνου ...( δεν στρέφεται δηλαδή μόνον κατά των πολιτικών , αλλά και εις βάρος πολιτών που έχουν εκλογικά δικαιώματα ΄και που έχουν διαπράξει συγκάλυψη προδοσίας (δηλαδή , συνέργεια)) .. *Δεν χρειάζεται την άδεια της βουλής*, Ενώ πλέον η συγκάλυψη της δικογραφίας και η κακουργηματική παράληψη ποινικών διώξεων(για την ήδη ανακοινωθείσα απ την εδρα της βουλής) δικογραφία εσχάτης προδοσίας . που η οποία μάλιστα #δεν έχει μπεί στο αρχείο ,είναι στο προσκήνιο .. και υπαρχει δικογραφία ανοιχτη (κατά παντός υπευθύνου(πολιτών και πολιτικών) .. δες την δικογραφία εδώ στην καρφιτσωμένη ανάρτηση .. δες και τον αρ δικογραφίας εισαγγελέως Καβάλας στην Πρώτη σελίδα του επικυρωμένου αντίγραφου της ένορκης που θα δεις   στην καρφιτσωμένη ανάρτηση  εδω https://www.facebook.com/groups/376508955755699               
.Τηρούν μαφιόζικη σιωπή .(ισχύει η Γ13\374 από 23\9\13 δικογραφία εις βάρος των για το κακούργημα της σύστασης ,της δράσης από κοινού και της συνέργειας σε εσχάτη προδοσία . Θέλουν μάλιστα ,οι μαφιόζοι με τη δική σου συνδρομή ,να αλλάξουν στα μέτρα τους και το ελληνικό σύνταγμα. Και σαν τις ίαινες περιμένουν εσένα ραγιά , να τους νομιμοποιήσεις με την κακουργηματική σου συμμετοχή σε παράνομες και μαφιόζικες εκλογές ( εμπρός κάντο λοιπόν .Και μή κάνεις(όπως οφείλεις να προβείς στην εφαρμογή του Άρθρου 120 και να κάνεις καταλήψεις στα μαφιόζικα εκλογικά κέντρα, Αλλά προχώρα και βάψε τα χέρια σου με το αιμα των παιδιών σου ..΄πήγαινε λοιπόν ως παράνομος που ηδη είσαι ,να ψηφίσεις και να νομιμοποιήσεις τη μαφία με τη συμμετοχή σου εκείνη τη κακουργηματική .
 Ενώ ,όλα τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα -κινήματα -συνδικάτα  και όλοι οι δημοσιογράφοι ,από κοινού μαζι με ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,Ε.Π.Α.Μ  ΠΟΤΑΜΙ, ΕΛΙΑ , ΑΝΕΛ ,ΛΑΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ-ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟς ΚΑΙ ΕΚΤΟς ΒΟΥΛΗΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ (επισήμως πλέον)  ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΟΥ ΕΘΝΟΥς ...ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΗΘΕΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;..ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΙΩΠΗ .
 .δες , κοινοποίησέ το http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage

Να μή φοβάστε να ζητάτε απ τους υποψηφίους , τα στοιχεία τα οποια βεβαιώνουν οτι οι ίδιοι δεν είναι πράκτορες Δες...
 και ακολούθησε τους συνδέσμους που θα δεις εδώ)
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/να-μή-φοβάστε-να-ζητάτε-απ-τους-υποψηφίους-τα-στοιχεια-τα-οποια-βεβαιώνουν-οτι-ο/690763570966994   .
Τηρούν μαφιόζικη σιωπή .(ισχύει η Γ13\374 από 23\9\13 δικογραφία εις βάρος των για το κακούργημα της σύστασης ,της δράσης από κοινού και της συνέργειας σε εσχάτη προδοσία . Θέλουν μάλιστα ,οι μαφιόζοι με τη δική σου συνδρομή ,να αλλάξουν στα μέτρα τους και το ελληνικό σύνταγμα. Και σαν τις ίαινες περιμένουν εσένα ραγιά , να τους νομιμοποιήσεις με την κακουργηματική σου συμμετοχή σε παράνομες και μαφιόζικες εκλογές ( εμπρός κάντο λοιπόν .Και μή κάνεις(όπως οφείλεις να προβείς στην εφαρμογή του Άρθρου 120 και να κάνεις καταλήψεις στα μαφιόζικα εκλογικά κέντρα, Αλλά προχώρα και βάψε τα χέρια σου με το αιμα των παιδιών σου ..΄πήγαινε λοιπόν ως παράνομος που ηδη είσαι ,να ψηφίσεις και να νομιμοποιήσεις τη μαφία με τη συμμετοχή σου εκείνη τη κακουργηματική . Διότι όλα τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα -κινήματα -συνδικάτα (όλοι οι δημοσιογράφοι ,από κοινού μαζι με ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,Ε.Π.Α.Μ  ΠΟΤΑΜΙ, ΕΛΙΑ , ΑΝΕΛ ,ΛΑΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ-ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟς ΚΑΙ ΕΚΤΟς ΒΟΥΛΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΗΘΕΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;..ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΙΩΠΗ . .δες , κοινοποίησέ το http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage...Να μή φοβάστε να ζητάτε απ τους υποψηφίους , τα στοιχεία τα οποια βεβαιώνουν οτι οι ίδιοι δεν είναι πράκτορες Δες...και ακολούθησε τους συνδέσμους που θα δεις εδώ)https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/να-μή-φοβάστε-να-ζητάτε-απ-τους-υποψηφίους-τα-στοιχεια-τα-οποια-βεβαιώνουν-οτι-ο/690763570966994


 
 
* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου