Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥΣ!




δησακέλλοι!

Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥΣ!

Παρατήρησα χθές και σήμερα έναν αδικαιολόγητον μνησίκακον εκνευρισμόν από άτομα της Δεξιάς. Η αιτία ήταν προφανής, τους έλεγα ότι το κόμμα τους όπως και η το ΑΚΕΛ θα συρρικωνθεί, επίσης τους είπα "καλοδεχούμενη" η νίκη τους αλλά να πληρώνουν την Τρόϊκα της Ε.Ε. (επειδή παρατήρησα ότι κάποιοι ξεχωρίζουν την Τρόϊκα από την Ε.Ε., δηλ. τα Ες Ες ήταν διαφορετικά από τους Ναζί; χεχεχε! τι βλακώδης παγαποτιά!).

Τους είπα πως υπεύθυνος πολίτης και ψηφοφόρος δεν είναι η ηλιθιότητα, η εξάρτηση, ο εγωισμός και τα συμφέροντα ή νομιζόμενα συμφέροντα της πλειοψηφίας ως δημόσιοι ή αδημόσιοι υπάλληλοι και επιχειρηματίες, αλλά η υπερδημοκρατία του να αναλαμβάνει με υπογραφή έκαστος τις ευθύνες των ψηφισθέντων του, όπως κάνουμε ρε παιδιά με τα δάνεια και τις άλλες υποχρεώσεις μας, άλλη ιστορία και τούτη, σκότωσαν την αγορά και θέλουν και δόσεις. Τέλος πάντων, τους είπα πως πρέπει να υπογράφουμε αντί να ψηφίζουμε και αν ο κάθε ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ και ο κάθε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙ τα κάνει μαμμούριν/μαντάρα να πληρώνουν όσοι υπόγραψαν να πάρει την εξουσία, δεν είναι δίκαιον;

Τι δηλ. θα ψηφίζουν αυτοί ποίοι θα τα φάνε και θα πληρώνουμε εμείς και αυτοί που ψήφισαν ποίοι θα τα φάνε;

Τους είπα πως 100 τρισεκατομμυρίων προβάτων η ψήφος δεν αξίζει μία ψήφον τυφλού! Αυτό τους είπα και πάλαι δεν κατάλαβαν! Αν δεν ήταν κουέλλες/πρόβατα θα καταλάβαιναν. Δυστυχώς γέμισαν οι τόποι από δαύτους και όπου πας είναι μαντρί!

Αλλά θα συνεχίσουμε και θα γίνουμε και 80% και 100% οι ΑΠΟΧΙΣΤΕΣ, άλλωστε 57%+4% ο Λιλλήκας και 0,5% οι ΕΛΑΜΙΤΕΣ = 61% ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟΙ! ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ 80%. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΑΛΑ ΈΡΓΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΓΗΝΕΥΣΟΥΝ ΠΑΛΑΙ ΜΠΑΡΠΟΥΝΙΑ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου