Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΔΗΣΥ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΕΛ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

παθιασμένο φιλί στα χείλη!

ΔΗΣΥ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΕΛ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Στην παιδική μου ηλικία άκουγα τους οπαδούς του ΔΗΣΥ να μιλούν με λατρεία για την Αμερική και τους οπαδούς του ΑΚΕΛ για τους Σωβιετικούς ενώ τώρα μισούν την Ορθοδοξη Ρωσσία επειδή μισούν τον Χριστιανισμό.


Στο Βίτσι και τον Γράμμο γνωρίζω από απόγονους των κομμουνιστών ανταρτών οι πραξικοπηματίες αριστεροί επιβίωναν με τρόφιμα που τους έριχναν δι' αεροπλάνου οι Άγγλοι ενώ την Δεξιά της Ελλάδος την έλεγχε η επίσημη πολιτική της Αγγλίας και η ανεπίσημη συντηρούσε την Αριστερά ώστε να σχηματίζεται η εμφύλια σύρραξη με 1,000,000 Έλληνες νεκρούς.

Η πολιτική του ΑΚΕΛ προερχόμενη από Σωβιετικούς ή Άγγλους ως διαμεσολαβητές και επίσημους αντιπροσώπους προέρχετο από τους Εβραιοσιωνιστές. Εξού και το ΑΚΕΛ ήταν ιδέα που εκφράστηκε διά των Άγγλων και σχηματίστηκε εξ αυτών στα παρασκήνια ώστε να διαιρέσει την εθνικοφροσύνη της Κύπρου που με δημοψήφισμα 99% συν και των Μωαμεθανών της νήσου ψήφισαν ένωση με την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που ο πρόεδρος του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού ήταν καθηγητής της Αγγλικης Σχολής Κύπρου!

Οι του ΔΗΣΥ από παλαιά δεν ήθελαν την Ελλάδα αλλά την Αμερική, είναι το αμερικάνικο κόμμα που ιδρύθηκε από πράκτορα και αεροπόρο της Αγγλίας. Οι Αμερικάνοι κατάστρεψαν την Κύπρο εν έτει 1974 μ.Χ. με τον Αρχισιωνιστή Ερρίκο Κκίσσινγκερ και την Ελλάδα τότε και σήμερα τις χώρες με την Ε.Ε.. και μας εμφανίζονται με τον Μπάιτεν και άλλους ως σωτήρες και τους χειροκροτούμε άρα τε ότι πάθουμε μας αξίζει και με το παραπάνω!

Δύο ημέρες πριν της ευρωεκλογές ο Δαγκανωτής/Μπάϊτεν/Ακκανιάρης ήρθε στην Κύπρο για να υποστηρίξει το κόμμα της χώρας του όπως ήρθε τότες η Μέρκελ για την προεδρία Αναστασιάδη, συνάμα ο Δαγκανωτής υποστηρίζει και το ΑΚΕΛ αφού είναι το αδελφικό κόμμα που συγκρατεί τη διαίρεση, κάνωντας τους οπαδούς του να μην έχουν αποχή από ζήλεια μετά τη γοητεία του Αναστασιάδη να τον επισκεπτεί ο Αμερικανός Ακκανιαρης.

Για να διοικείς πρέπει να ελέγχεις τους διαιρετές ΔΗΣΑΚΕΛ ενώ όποτε χρειάζεται ή στο τέλος να εκφράζουν την ίδια πολιτική γνώμη ώστε να αλλοιώνεις τον ντόπιο πληθυσμό και ν' αυτοπροδίδει τις παραδόσεις, την καταγωγή του και τη θρησκεία του. ΤΑΔ' ΕΦΗ ΜΑΣΣΩΝΙΑ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου