Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥ .



Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥ
.
Δεν αρκεί που αρπάσσουν τις λέξεις μας οι βάρβαροι και τις βαπτίζουν λατινικές και ό,τι δη ποτέ αλλον, προσβάλλουν και το νόημα τους όπως εις την περίπτωση της παιδοφιλίας = παις+φίλος και της παράφθαραν άνοστα και βέβηλα μ' ασέλγεια και ανευθυνότητα αφού τούτοι ενδιαφέρονται μόνον διά τον Μπαχομέθ = Βαχομέθ = Βακχομέθ = Βακχομέθη = Βάκχου+μέθη Σατανά και τις σιωνιστομασσωνικοϊλλουμινίστικες ανομαλίες τους.
.
Ως εκ τούτου παιδόφιλος είναι ο φίλος του παιδιού όπως προορίζει η ίδια η λέξη και όχι ο παιδοβιαστής και παιδόγαμος που δεν ακούγονται ωραία και διπλομματικά, είναι η ίδια η τακτική της Δύσης ως προς την διεθνή πολιτική της με τα ψεύτικα τα πονηρά λόγια της ψευδοωραιότητος.
Μάλιστα δε, παιδόγαμος μπορεί να θεωρηθεί όποιος εφέρχεται εις νόμιμον γάμον με κοράσια κάτω από την ηλικία της ενηλικίωσης αλλά τουλάχιστον αποκαταστούνται, αυτόν το έθιμο είναι πανάρχαιο και εν Ελλάδι και επιβιώνει σήμερον σε Μωαμεθανούς, Αθίγγανους κ.α..Όμως η υποκρισία της μασσωνικής Δύσης φαίνεται από το ότι φωνάζει για τ' απαχθέντα κορίτσια από Μωαμεθανούς οι οποίοι δήλωσαν ότι πρέπει να υπανδρευτούν και αν τούτο θα πράξουν με αυτά αγαθόν, αφού τω όντι καλύτερα να μικρυπανδρευτούν παρά να μάθουν εις τα σχολία τον πολιτισμό της Ε.Ε. και της λοιπής Δύσης όπου απαγορεύει τον γάμο παιδιών αλλά επιτρέπει τον βιασμό παιδιών και δη αγοριών με σκοπόν την ανόμαλη κτηνώδη παραϊκανοποίηση της δαιμονοκρατίας τους.
.
Πως είναι δυνατόν ν' απαγορεύεται ο γάμος ενός δωδεκαετούς κοριτσιού αλλά να επιτρέπεται ο βιασμός της υπό την κάλυψη της λέξεως παιδοφιλία; Απαντάτε ιθύνοντες και οπαδίσκοι της ανομαλοβαρβάρικης οπισθοδρόμησης που καλείται με το αντίστροφο όνομα ήτοι εξέλιξη. Τώρα αν κάποιος είναι εναντίον και εναντίον του παιδοβιασμού και της παιδογαμίας ήτοι γάμου με ανήλικη κοπέλλα να το καταλάβω, να συμφωνήσω και να επαυξήσω αλλά να είναι υπέρ να βιάζονται τα παιδιάν βάσει νόμου όπως στην Ολλανδία και ν' αναγιώνονται παιδιά από έγγαμους κίναιδους και αλλαξόφυλους δεν το καταλάβω. Ήρθαν τα ύστερα του κόσμου, έγιναν τα στραβά εμβλεπόμενα και τα εμβλεπόμενα θεωρούνται στραβά.
.
Ακόμη και η λέξη παιδεραστής όπως ονομάζοντο οι ψευδοπαιδόφιλοι ήτοι οι παιδοβιαστές ήταν εν πολλοίς παρεξηγημένη διότι αρχαιοελληνιστί εραστής είναι ο εκπαιδευτής εξού και η αγνή έννοια του έρωτα φαίνεται εκ του γεγονότος ότι έχει την ίδια ρίζα με την λέξη ερώτηση/ερωτάω.
Τουτέστιν, είμαι παιδόφιλος διότι αληθινοί παιδόφιλοι είναι οι γονείς και όχι οι βιαστές ήτοι οι ασελγείς, απάνθρωποι βρωμεροί παιδοβιαστές που έκελψαν και παρανόησαν σκόπιμα λόγω πνευματικής αρρώστιας την λέξη παιδόφιλος.
.
Ως γονέας δεν επιδέχομαι τους ανόμαλους παιδοβιαστές ως ανθρώπους αλλά υπανθρώπους, τέρατα και διαβόλους.
.
ΤΙ ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟΝ ΠΑΙΔΙΑΚΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ;;;;; ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΩΛΩΣΑΝ;;;;
.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙ....
.
****ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΟΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΟΛΙΓΟΥ!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΑΡΘΡΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΕΜΣΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου