Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Άνεργος Πατρινός ξεφτιλίζει τον Παντελή Καψή

Επίθεση σε Καψή στην Πάτρα
Στον πρώην υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και νυν υποψήφιο ευρωβουλευτή της «Ελιάς» Παντελή Καψή επιτέθηκαν χθες το απόγευμα στην Πάτρα περίπου 30 άτομα, πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι, έξω από το ξενοδοχείο «Βυζαντινό», όπου θα μιλούσε σε πολιτική συγκέντρωση.

Όταν ο Καψής έφτασε στο ξενοδοχείο, οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι κρατούσαν και ένα πανό με το σύνθημα «συνεχίζουμε για να ανατρέψουμε την αθλιότητα» τον υποδέχτηκαν «θερμά» και του επιτέθηκαν φραστικά.
Διαβάστε και δείτε ακριβώς τι συνέβει
«Του Κουτρούλη ο Γάμος» έγινε στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου 2014) στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της “ΕΛΙΑΣ” και πρώην υπουργού ΕΡΤ, Παντελή Καψή. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανεβάσαμε, ο Παντελής Καψής πήγε να μιλήσει σε προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό”. Εκεί, ένας άνεργος Πατρινός ξεφτίλισε τον πάμπλουτο Π. Καψή, ζητώντας του να σηκωθεί να φύγει αμέσως απο την Πάτρα.
«Ποιοί ήταν στην Κυβέρνηση, ε Παντελή μου;» τον ρωτάει ο 53χρονος άνεργος στο 0:04 του βίντεο και αρχίζει το show…
Τρομοκρατημένος ο εγγονός του μελανοχίτωνα δημοσιογράφου Παντελή Καψή (ήταν στέλεχος της “Ενώσεως Ελλήνων Εθνικιστών” του Γιάνναρου!) αρχίζει να λέει στον άνεργο Πατρινό διάφορες μαλακίες περί Δημοκρατίας, ότι θα κάνουμε προσπάθεια να στήσουμε την χώρα στα πόδια της, δεν σε υποχρεώνω να με ψηφίσεις κλπ.

Έξαλλος ο Πατρινός ρωτάει τον εγγονό του μελανοχίτωνα Παντελή Καψή…
ΠΑΤΡΙΝΟΣ: «Έχεις το θράσος κι έρχεσαι στην Πάτρα; ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ»! (0:32 του βίντεο)
Π.ΚΑΨΗΣ: «Άμα δεν σ’ αρέσει, δεν πειράζει, μπορείς…» κλπ.
ΠΑΤΡΙΝΟΣ: «Εγώ σαν Πατρινός και σάν άνεργος, δεν σε θέλω στην Πάτρα. Στην Πάτρα μου»!.. (0:39 του βίντεο)

Π. ΚΑΨΗΣ: «Δεν πειράζει, έχει κι άλλους ανθρώπους η Πάτρα. Η Δημοκρατία ακόμη είναι ζωντανή. Εδώ δεν έρχεται με το ζόρι κανείς»!.
ΠΑΤΡΙΝΟΣ: «Μαυρογυαλούρους δεν θέλουμε»
Π. ΚΑΨΗΣ: «Τους δικούς σου Μαυρογυαλούρους να προσέχεις. Μή με ψηφίσεις, δεν πειράζει. Άμα θέλει κάποιος άλλος, θα του κόψεις το χέρι; Άς τους ανθρώπους με δημοκρατία. Για την Δημοκρατία έχουμε περάσει πολλά».
Ακολουθεί μία αναφορά στον «Αρχιστράτηγο του Καιάδα» Άδωνι Γεωργιάδη και στο 1:48 του βίντεο, ο άνεργος Πατρινός συνεχίζει…
ΠΑΤΡΙΝΟΣ: «Από πού παίρνεις αυτό το θράσος και έχεις το θράσος κι έρχεσαι στην Πάτρα που την καταντήσατε σ’ αυτή την κατάσταση;»
Π. ΚΑΨΗΣ: «Την Δημοκρατία την ξέρεις;»
ΠΑΤΡΙΝΟΣ: «Η Δημοκρατία σου σού έχει δώσει το δικαίωμα να καταντήσεις εμένα άνεργο; Τί ήρθες να κάνεις στην Πάτρα;»
Π.ΚΑΨΗΣ: «Να μιλήσω με τους φίλους μου»
ΠΑΤΡΙΝΟΣ: «Πιστεύεις ότι έχεις φίλους στην Πάτρα; Διότι το 60% των Πατρινών το έχεις καταντήσει άνεργο»!..

Χεσμένος από τον φόβο του ο Π. Καψής σηκώνεται να φύγει για να μή συμβούν χειρότερα, οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον άνεργο Πατρινό και εκείνος ξεστομίζει την φονική ατάκα στο 2:48 του βίντεο…
ΠΑΤΡΙΝΟΣ: «Να σε ρωτήσω κάτι; Όταν η τσέπη μου είναι άδεια, δεν μπορώ να πάω πουθενά. Αυτός ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ η τσέπη του είναι γεμάτη. Κατάλαβες; Και μπορεί να έχει το θράσος ο Μαυρογυαλούρος να κάνει και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή. Είναι θρασύς»…


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου