Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Χυλόπιτα της Αυστραλίας στα Σκόπια: Δεν δέχεται το όνομα «Μακεδονία»(photo+video)


Δοσιλογισμός από Σαμαρά που αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν δύο Μακεδονίες!!!


Σύμφωνα με την Υπ.Εξ. Τζούλι Μπίσοπ η Αυστραλία δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» παρά τις βρώμικες λάσπες προερχόμενες από Σκοπιανούς, ότι κατά την συνάντηση της Αυστραλιανής Υπ.Εξ με αντιπροσωπεία των Σκοπίων και μετά από πιέσεις του ψευτοκράτους, η Αυστραλία δήθεν άλλαξε στάση για το θέμα.





Η Τζούλι Μπίσοπ χαστούκισε τους Σκοπιανούς για δεύτερη φορά επιμένοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση για την ονομασία και ότι όλα δημιουργήθηκαν από «λάθος» ερμηνεία που έδωσε ο μεταφραστής κατά την συνέντευξή της στο Κανάλι 5 των Σκοπίων.

Φυσικά ο ρόλος των Ελλήνων της Αυστραλίας είναι εξαιρετικά σημαντικός και φαίνεται να έχουν συμβάλει αρκετά στην σταθερή θέση της χώρας σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων. To θέμα έγινε και πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας όπως βλέπετε και στην φώτο:


Αλίμονο στους δικούς μας κυβερνώντες που αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν 2 Μακεδονίες, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:
 Δήλωση Σαμαρά στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ-ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,που χαρίζει ουσιαστικά το Μακεδονία στα Σκόπια αφού αφήνει να εννοηθεί οτι υπάρχουν δύο Μακεδονίες,και η μια είναι η ελληνική!


.
 http://eleftherologion.blogspot.gr/2014/03/photovideo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου