Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ = ΡΩΣΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΝ ΜΕ ΡΟΥΒΛΙΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!


-https://thumbp5-ir2.mail.yahoo.com/tn?sid=69805794340789308&mid=ANNUfbwAACwDUy31OgAAAIyNi7U&midoffset=2_0_0_1_15522&partid=2&f=1330&fid=Inbox&w=3000&h=3000


.
Να μία απλή μέθοδος ή αιτία του Γ΄ΠΠ. Αν η Ρωσσία ξοδέψει τα δολλάρια της ή οι Η.Π.Α. τα αποτραβήξουν ή αλλάξουν χρήμα/ή και κάνουν καινούργιον δολλάριον και οι πετρελαιοπαραγωγικές χώρες της αραβικής χερσονήσου αρνηθούν να σπάσουν το «πρωτόκολλον» πωλήσεως πετρελαίου μόνον έναντι δολλαρίου, τότε η Ρωσσία εις την αρχή θα ζητήσει καύσιμα με ρούβλια και αν δεν της παραχωρηθούν θα κινήσει να τα πάρει με τα όπλα.
.
Δεύτερον εις τον Γ΄ΠΠ θα καταρρεύσουν όλα εκείνα τα τετράκις εκατομμύρια ψευδοχρήματα όπου είναι ψευδοκατατεθημένα εικονικώς εις τις τράπεζες όπως τα ψευδοτέκνα που διατηρούν οι παίκτες εις τα ηλεκτρονικά παίγνια. Οι τράπεζες εμπαίζουν τους πάντες ακόμη και τα υψηλόβαθμα και βαθύπλουτα στελέχη τους, εξαιρουμένων πανελαχίστων αφεντικών της Διεθνούς Σιωνιστικής Τάξης Κακίας!!!!
.
Αμφότερα ταύτα και άλλα πολλά, όπως κυρώσεις ελεύθερης διακινήσεως πλοίων, πτώχευσης και κατάληψης από τους εκατέρωθεν στρατούς των τροφοεργοστασίων θα φέρουν αιφνίς τον διεθνή σκανδαλισμό, παράνοια και χημική αντίδραση της μανιοκαταστροφής αλλήλων και ιδίων με ποικίλους ανάλογους τρόπους συνταυτοχρόνως. Ο Θεός βοηθός να είναι ευβάστακτα τα δεινά!!!!
.
Εξ έτει 2012 μ.Χ. διερωτώμασταν διατί αγοράζετε άρον άρον ο σίδηρος ως παλειοσίδερα αφού η ανάπτυξη είχε υπερύφεση (ΣΗΜΑΔΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ); Συγκεκριμμένα από την Κύπρον αγοράζετο σίδηρος και άλλα μέταλλα με προορισμόν την Ρωσσία, Κίνα και Ινδία. Και απαντήσαμε έκτοτε, επειδή γίνεται όπλα! Να του λόγου τ’ αληθές όλοι ετοιμάζονται διά τον σκληρόν ΓΠΠ.
.
ΕΆΝ ΠΑΛΑΙ, οι Άραβες πωλήσουν προς τη Ρωσσία πετρέλαια έναντι ρουβλίων η άλλη παράταξη του ΝΑΤΟ θα αντιδράσει με σύρραξη.
.
Ο πόλεμος θα πειαστεί από κάτω όπως λέγουν οι προφητείες και οι κάρτες των Ιλλουμινάντων εις το διαδίκτυον με έσχατη εις τη σειρά κάρτα μία μαγνητική ταινεία ν’ ανεβαίνει εις σχήμα σπείρας προς τον ουρανόν και να κάνει νύξη περί του τέλους και της αρχής της Νέας Διάταξης (του Σατανά). ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΙΓΟΝ Ή ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟΝ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΠΡΙΝ 2,000 ΕΤΗ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ;
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου