Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!





ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Η Ιαπωνία συν και της κρίσης η οποία την μαστίζει τεχνικά με κόλπα των Νεοταξικών Σατανιστών, πυρετωδώς κατασκευάζει όπλα διά λογαριασμόν των Η.Π.Α./ΝΑΤΟ.
Ενώ ως προς τα μυστικά όπλα των Η.Π.Α. η Ιαπωνία κατασκευάζει μερίδια, ανταλλακτικά και συγκεκριμμένα τεμάχια των όπλων τέτοια ώστε να μην διασαφηνίζεται η φύση και ειδικά η λογική της λειτουργίας των όπλων. Όπλα για το ΝΑΤΟ κατασκευάζουν πυρετωδώς οι Γερμανοί, Βρεττανοί, μυστικά εργοστάσια της Ισπανίας, Νορβηγίας, Καναδά, Αυστραλίας Νέας Ζηλανδίας, Νότια Κορέα. Η Η.Π.Α. έχουν το πλεονέκτημα να έχουν εργοστάσια όπλων σε μακρυνούς χώρους μεταξύ τους και συμμάχους τους Αγγλοσάξωνες όλης της υφηλίου, αντίθετα με την Ρωσσία όπου σχεδόν όλοι οι συμμάχοι της είναι πολύ κοντά της. Η Ρωσσία δεν πρέπει ν' ανοιχθεί πολύ στον πόλεμον που ετοιμάζεται επειδή έχει εχθρούς πέριξ και εμβέλεια διηπειρωτική ως προς την κατασκευή, συλλογή και αποθήκευση όπλων. Πρέπει να πάρει το παράδειγμα του Ναπολέων/Χίτλερ εναντίον της Μόσχας και των Ελλήνων εναντίον της Άγκυρας.

Εις την αντίπερα όχθη η Ρωσσία συνεργάζεται με το ίδιον μοτίβον με την Κίνα. Η Κίνα όμως είναι ύπουλη διότι θέλει να επωφεληθεί από την γιγαντομαχία Ρωσσίας/ΝΑΤΟ, ενώ έχουν εισχωρήσει εις τα πολιτικά και στρατιωτικά κλιμάκια της χώρας Κινέζοι που έχουν βαπτισθεί και κατηχηθεί Σιωνισταί Εβραίοι και ύστερα προσπέμφθηκαν εις την Κίνα με όλες τις ανέσεις, αναμένωντας και έχοντας σχιστοειδή ομμάτια όπως οι συμπατριώτες τους, ποίος να τους καταλάβει, και άντε να πεισθεί ο όχλος κάτι που δεν συνέβηκε ποτέ. Η προφητεία με τους Κίνες που θα καταστρέψουν τους Άραβες διά χάριν των Σιωνιστών βασίζεται σε αυτόν το κόλπον των Νεοταξίτων.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος εκηρύχθηκε ουσιαστικά και απλά περιμένουν αμφότεροι να ετοιμαστούν όπως ετοιμάζεται μία χώρα για 4 έτη πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων!!!!

Ο Θεός βοηθός υπέρ της ανθρωπότητος και του Ελληνισμού Συνέλληνες!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου