Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΜΠΟΥΤΙΝ: «Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΟΧΙ ΕΛΑΜ»




ΜΠΟΥΤΙΝ: «Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΟΧΙ ΕΛΑΜ»
.
Η Κύπρος έγινε ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΜΑΣΣΩΝΙΑΣ!!!!
.
ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΑ ΜΑΣΣΩΝΙΚΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ εναντίον της Ρωσσίας ως προς την Κριμαία! Ξέχασε η Κύπρος ότι η Κριμαία/ή και αρχαιοελληνιστί Ταυρίς εδώθηκε από τους Ρώσσους στους Ουκρανούς εν έτει 1954 μ.Χ.. Ξέχασε η Κύπρος ότι έγινε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ το 96,7%  ψήφισαν υπέρ της ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΝ ΟΜΜΑΤΟΙΣ και ότι είναι Ρώσσοι (όπως και οι Ουκρανοί αν και πολλοί το αρνούνται λόγω συμφερόντων, διαλέκτων κ.α.). Η Κύπρος ξέχασε η ΑΝΕΥΓΝΩΜΩΝ/ΑΧΑΡΙΣΤΗ αλλά κατά τ’ άλλα θέλει να θυμούνται οι άλλοι τα ΠΕΡΙ ΗΜΩΝ!!!!
.
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΝ ΤΗΣ 80% ΑΠΟ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΤΕΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
.
Η Κύπρος ξέχασε η αναιδέστατη ότι φίλοι μας στο Συμβούλιον Ασφαλείας είναι η ΡΩΣΣΙΑ και η ΓΑΛΛΙΑ!!!! Η Κύπρος ξέχασε η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ότι οι ΕΒΡΑΙΟΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ, Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΙΕΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΞΙΟΠΤΥΣΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘ’ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΩΝ MADE IN USA, EUROPE, MASONARY AND OTHERS MORE!!!! ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟΝ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ = ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ/ΦΙΛΙΣΤΑΙΑ ΓΗΝ!!!!
.
ΞΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΚΟ ΚΑΙ Η ΕΔΕΚ κ.α. ότι οι Αρχιπραξικοπηματίες που κατέστρεψαν την Κύπρον δεν τιμμωρήθηκαν και έχουσι και κυβερνοκομματικά αξιώματα, και τι έκανε το ΑΚΕΛ και η Γενική Εισαγγελία τότες;;;; ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΚΑΡΠΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
.
Συνεπώς ισχύει η παροιμία: «αντί να τρίζει η άμαξα τρίζει ο αμαξυλάτης» και «είπεν ο γαείδαρος του πετεινού κεφάλα» και «τα δικά μας του γειτόνου μας» και «ούκ έσται μέτρον των ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΥΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΤΥΡΡΑΝΟΙ, ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΑΣ ΚΥΠΡΟΝ».
.
Η κυβέρνηση του κόμματος ΔΗΣΥ που - στέγασε θύματα πραξικοπηματίες όπως τώρα τα παιδιά του ΕΛΑΜ και ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ και όχι μόνον ήτοι οι αρχιπραξικοπηματίες πράκτορες της ΣΙΑ και Μοσσάντ όταν οι της δεύτερης ήσαν τότες συνεχώς στα γραφεία της Μακαρειακής Κυβέρνησης αλλά και των δήθεν αντιπάλων της ώστε να έρθει η διχόνοια – θέλει να τιμμωρήσει και να θέσει εκτός νόμου το ΕΛΑΜ που δεν σκότωσε κανέναν ενώ με το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ πόσοι απόθαναν, βιάστηκαν, απώλαισαν την ευτυχία, περιουσίες σωφροσύνη, μέλλον κ.α.; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΑΜΙΤΕΣ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 1974 μ.Χ. που τώρα εν πολλοίς το παίζουν μετριοπαθείς και κεντροαριστεροί εν αγνοία τους!!!! 
.
ΑΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 1974 μ.Χ. να ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΜΙΤΕΣ! ΟΣΤΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ!!!!
.
ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΟΠΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, Η ΔΕΞΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣΠΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΓΑΜΟΝ. ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΞΕΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΟΥΤΕ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ = ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΡΕ, ΝΕΟΫΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΠΤΟΥ ΣΑΣ, ΤΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΓΙΑΞ!!!!
.
ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΩ!!!! 
.
ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!
.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου