Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!/ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΠΛΑΝΟΝ ΒΗΤΑ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΤ ΓΚΡΗΣ ΙΣ ΝΟΤ ΝΤΗΦΙΤΕΝΤ!!!!






.
Κυκλοφορεί ντοκιμανταίρ (Δεδομένον ή Δεδομένον Περιέχομενου) με τον Αλέξη Τσίπρα ν’ αποκαλεί τον «αντίπαλον» του Ηλίαν Κασσιδιάρην «ΨΥΧΟΠΑΘΗ» όταν έλουσε τότες σε τηλεοπτική συζήτηση προ εκλογών την Δούρου με ύδωρ γλυκύν και με πατάξεις ράπισε την Λιάνα Κανέλλη.
.
ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ!!!!
.
Και πρώτα αίσχος εις τον Αλέξη Τσίπρα που θέλει να θεωρείται σοβαρός ενώ με το να επιτρέψει την προβολή αυτού του Δεδομένου που κατά τη γνώμη μου είναι σκόπιμον και κάταυτις κινηματογραφημένον, βάζει ακόμη ένα χαλικάκι διά εμφύλια σύρραξη μετά τα διάφορα τερτίπια του ΣΥΡΡΙΖΑ με τους μετανάστες, υποστήριξη των Σκοπιανών εις το Μακεδονικόν Ζήτημαν, της τουρκικής προπαγάνδας έναντι των Ελλήνων Ισλαμιστών κ.α. ΥΠΕΡΠΡΟΔΟΤΙΚΑ!!!!! ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!!!
.
Και ύστερα λέγει πως αγαπάει την Ελλάδα και τον πιστεύουν τον νέον Ανδρέα Παπανδρέου !!!!
.
Εις το βίντεο λακωνικώς φαίνεται η υπεροψία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν ξεχνάμε ότι διά την πολιτική του επισκέπτεται τας ΗΠΑ και όχι το Πούτιν και την Ρωσσία, χαχαχαχα! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΔΙ’ΕΝ ΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
.
Ο Αλέξης Τσίπρας διά της περιπαίκτικης δημοσιοποίησης του προς τον Ηλίαν Κατσιδιάρην σπινθηροβολεί εμφύλιαν σύρραξην, άλλον το σχόλιον της στιγμής και άλλον να το κάνεις και Δεδομένον με προβολή σε κινηματογραφικές αίθουσες, ώστε άλλους θεατές να τους τσαντίσεις και άλλους να τους υποδαυλίζεις μίσος εις την Χρυσή Αυγή. Δηλαδή τι χειρότερον από τα άλλα κόμματα έκανε η Χρυσή Αυγή;;;; Και ωμιλώ ως μη Χρυσαυγίτης, αφού δεν ανήκω εις ουδεμίαν παράταξην κομματικήν.
.
Ο Αλέξης Τσίπρας εκείνον που δεν γνωρίζει όπως και ο Ηλίας Κατσιδιάρης είναι ότι οι Σιωνισταί άνετα μπορούν να διατάξουν την δολοφονία του μεν ή δε όταν τα όπλα θα έχουν μοιραστεί εκατέρωθεν ώστε να πυρποληθεί βίαια εμφύλια σύρραξις! Α ρ’ Έλληνες κούνια που σας κούναγε!!!! Πηγαίνετε να ιδείτε το καινούργιον κινηματογραφικόν έργον με τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ που λέγει για UNITED GREECE ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΩΝΑΝ ΟΙ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ» ΣΠΑΡΤΙΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΑΙ» ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ (ΣΥΜΦΩΝΟΝ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΝΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ).
.
ΟΜΩΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΑΝΑ ΤΑ ΑΘΛΙΟΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΪΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ/ΠΑΝΕΝΩΘΗΚΑΝ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη


 
* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου