Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ;


γράφει ο Ευτυχίδης Γρηγόρης

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 6/2/13 ΕΛΕΓΑ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ , ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΕΩΣ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ. (θυμάσαι Μαρία Χ). ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ , ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Η ΣΕΚΑΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ 322 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ (σε μια απο τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδος και ίσως του κόσμου). ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ 43.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ (με το κτίριο του Ξενία και το camping μέσα και συντελεστή δόμησης τεράστιο) ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΥΠΕΔ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ !!!!!!
ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
"Σενάρια για δημιουργία κόμματος Ποντίων πυροδότησε η πρόσφατη δυναμική παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στη Βουλή, όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής."
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΗΓΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΊΟΥ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Στην επιτροπή αντιπρόεδρος είναι ο Πύρρος Δήμας (βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ !!!!!) ο οποίος και είπε:
"Στην επιτροπή ήρθε καλεσμένος από τον προεδρείο και συζητήσαμε για πολλά προβλήματα που υπάρχουν στις χώρες αυτές όπως το πρόβλημα της Ουκρανίας.!!!!!!!!!!!! Υπάρχουν πολλοί Έλληνες με προβλήματα με χαρτιά, με υπηκοότητες, με εκδόσεις διαβατηρίων και πολλά άλλα.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός εκεί όπως και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοηπειρώτες και οι Πόντιοι με τις συντάξεις και με το επίδομα που δινόταν. Δεν μπορούν να πάρουν τις συντάξεις από Αλβανία και Ρωσία." (ΚΑΛΑ ΡΕ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΕΛΕΟΣ)
ΣΕΝΑΡΙΑ Ε;
ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.
Και κάτι τελευταίο. Τέρενς Κουίκ είσαι γραμματέας της επιτροπής αυτής. Δεν άκουσα το παραμικρό (θετικό ή αρνητικό) σχόλιο. Δεν υπάρχει;



* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου